Voleybol Turnuvasında şampiyon belli oluyor
banner110

Kargı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında şampiyon 11 Mayıs Cuma günü oynanacak olan maç ile belli olacak.

Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında, Kargı Kaymakamlığı ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 haftadır devam eden voleybol turnuvasında A,B ve C grupları olmak üzere toplam 3 grupta 13 takım kıyasıya mücadele verdi.

Rakiplerini eleyerek çeyrek finale çıkmayı başaran Yeni Mahalle ve Kargı Hastanesi arasında gerçekleşen maçta Yeni Mahalle, Karakise ile Adliye arasında oynana maçta Karakise, Seri Spor ile Cumhuriyet YBO arasında oynanan maçta Cumhuriyet YBO, Orman ile Atatürk İlk Okulu arasında oynanan maçta ise Atatürk İlk Okulu galip gelerek yarı finale yükselmeyi başardı.

Yarı finalde ise Cumhuriyet YBO ile Yeni Mahalle arasında oynanan maçta Yeni Mahalle, Atatürk İlkokulu ile Karakise arasında oynanan maçta ise Atatürk İlk Okulu galip gelerek finale yükseldi.

Cuma akşamı saat 18:00’de gerçekleşecek maçta Cumhuriyet YBO ile Karakise üçüncülük için yarışırken, saat 19:30’da Yeni Mahalle ile Atatürk İlk Okulu ise şampiyonluk için mücadele verecek. Maçların bitiminin ardından düzenlenecek törenle şampiyon takım kupasını kaldıracak.

Turnuva hakkında açıklamada bulunan İlçe Spor Müdürü Hüseyin Karakuş, "Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında Kaymakamlığımız bünyesinde, İlçe Spor Müdürlüğümüzün organizesi ile yaklaşık 1 aydır devam eden voleybol turnuvamızda toplam 3 grupta 13 takım ve yaklaşık 150 sporcumuzla turnuvamız devam ediyor. İlçe halkımızın yoğun ilgi gösterdiği turnuvamızda Cuma günü gerçekleşecek olan final maçlarında şampiyon, ikinci, üçüncü ve dördüncüleri belirleyerek turnuvamızı güzel bir ödül töreniyle sonlandıracağız. Tüm spor severleri bu güzel karşılaşmaları izlemek için kapalı spor salonumuza davet ediyorum’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.