Taekwondo Şampiyonu Kargı’dan
banner110

Kargı Fen Lisesi öğrencilerinden Kubilay Kaan Kodaman, Çorum’da düzenlenen liseler arası okul sporları Taekwondo branşında Çorum il birincisi oldu.

Şampiyon Kodaman, Türkiye müsabakalarında Çorum’u temsil edecek.

KUBİLAY MİLLİ TAKIMIN TAKİBİNDE

Müsabakalarda 59 kiloda mücadele veren Kubilay Kaan Kodaman, rakiplerine fark atarak Türkiye müsabakalarında Çorum’u temsil etme hakkını kazandı. Genç sporcu, müsabakaları izleyen Taekwondo Milli Takım Antrenörü İlhan Aşkın’ın da dikkatini çekti. Aşkın, Kubilay Kaan Kodaman’ın yetenekli ve gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirterek, takibinin yaptığını söyledi.

Kargı Fen Lisesi’nde beden eğitimi öğretmeni olan ve aynı zamanda Kubilay Kaan Kodaman’ın antrenörlüğünü yapan öğretmen Ali Atay ise; "Kargı Fen Lisesi olarak bizim bu sene Çorum'da kazandığımız, derece elde ettiğimiz 5 . branş çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Bu konuda bize destek veren okul müdürümüz Halil Dağ’a teşekkürlerimi sunuyorum. Onun destekleri olmasa biz bunları yapamazdık. Çalışmak için gayretli olan genç kardeşlerimi ve Kubilay Kaan Kodaman öğrencimi kutluyorum’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.