Seri Spor 66 yaşında
banner110

Dümenci açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Kargı Seri Spor Camiasına; 15 Ocak 1954 Tarihinde Dönemin Kargılı gençlerinin spora teşvik edilip, sosyal alanda etkinliğinin artırılması adına Dernek statüsünde kurulan kulübümüz, bu gün 66. Yaşına giriyor. Dile kolay, ülkenin çoğu süper lig kulübünden bile eski olan kulüp tarihimiz, onlarca yöneticiyi, sporcuyu ve üyeyi unutulmaz hatıralarla tozlu sayfalarında barındırmakta.
Mustafa Kemal Atatürk’ün zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirme düsturundan hareketle uzun yıllardır toplumsal bir görevi üstlenen Kargı Seri Spor, kuruluşundan günümüze ahşap zeminli binasıyla başlayan süreçte kısıtlı imkanlarıyla, yüzlerce Kargılı gencin sosyal yaşama ilk adımını attığı bir spor ve kültür yuvası olmuştur.
Başarılı günleriyle hafızalarımızda yer eden, sıkıntılı günlerini de aramızda pay ettiğimiz bu koca çınar, bu gün yeniden sportif alanda kendine yer edinme çabası içerisine girmekte.
Hayallerimizi gerçeklerimizle birleştirip tekrardan bir tarihi canlandırmak adına bu ateşi yakan gönüllüler olmaktan onur duyuyoruz.
Başarılı günlerimizi örnek alıp, sıkıntılı günlerimizden ders çıkararak kulüp tarihimizde yeni bir dönemi başlatıyoruz.
Kulüp yönetimimizle, yeniden kurulan Futbol takımımızla, Kurulma çalışmaları başlatılan 18 yaş altı bayan genç Voleybol takımımızla dün olduğu gibi yarında Kargı sporuna ve gençliğine hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu gün kuruluş yıl dönümümüz vesilesi ile Kulübümüze hizmet etmiş olan tüm geçmiş yönetici büyüklerimize, gönülden Seri spora bağlı Kulübümüz adına sahada ter akıtmış tüm sporcularımıza, hatıralarımızda iz bırakan tüm gönüllülerimize binlerce kez teşekkür ederiz.
Sizlerden devraldığımız bu meşaleyi söndürmeden gelecek nesillere teslim edeceğimize söz veriyor, kulübümüzün bir 66 yıl daha spora ve sosyal hayata katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Tüm Kargı Seri Sporluların kuruluş yıl dönümünü kutlarız.’’ 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.