Şelale Cafe’den minik güreşçilere destek
banner110

Kargı'nın gelecek vadeden güreş kursuna ilçe esnafı da desteklerini sürdürüyor.

Kargı Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Kargı’da açıldığı günden buyana büyük başarılara imza atan güreş kursuna, ilçe esnafı da kendi alanlarından destek veriyor.

Kargı Şelale Cafe, güreş kursunun minik sporcularına antrenman sonrası yemek verdi.

Güreş kursunun kurucusu ve aynı zamanda antrenörlüğünü yapan Kazım Karabıyık ile sporcuların katıldığı yemekte Antröner Kazım Karabıyık, sporcular adına işletmeci Hülya ve Kemal Özduran’a spora ve sporcuya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

İşletmeci Kemal Özduran ise, güreş takımın son yıllarda güzel başarılara imza attığını belirterek, "Hocamız Kazım Karabıyık’ın antrenörlüğünü yaptığı güreş takımımız yeni olmasına rağmen gittiği turnuvalardan güzel başarılarla döndü. Biz güreş takımımızın ileride daha büyük başarılara imza atacağından eminiz. Bu nedenle biz de Şelale Cafe olarak öğrencilerimize yemek ikram ederek cafemizde misafir ettik. Güreş takımımıza desteğimiz elimizden geldiğince devam edecektir. Sporcularımıza başarılar diliyor, davetimizi kırmadığı için Kazım hocamıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yemeğin ardından minik güreşçiler ve cafe personeli hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.