Kargılı Kick Boks’cu Dünya Şampiyonu oldu
banner110

12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’na 52 ülkeden sporcular katıldı.

KARGI’NIN GURURU OLDU

Geçtiğimiz yıllarda da farklı başarılara imza atan Kargılı sporcu Ziya Furkan Gündüz, Gençler 67 kiloda mücadele etti. Final maçında rakibini nakdown eden gündüz Dünya Şampiyonu olup, kariyerine bir başarıyı daha ekledi.

KARGI’YA SELAM GÖNDERDİ

Kargı Gazetesi olarak görüştüğümüz genç sporcu Ziya Furkan Gündüz, mutlu olduğunu belirterek, ‘’Hedefim Dünya Şampiyonu olmaktı. Bunun için çok çalıştım ve sonunda kazandım. Mutluyum. Başarımda emeği olan hocama aileme ve dualarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum. Memleketim Kargı’ya selamlarımı gönderiyorum’’ dedi.
Bizde Kargı Gazetesi olarak genç sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.