Kargılı güreşçiler ilçeye madalyalarla döndü
banner110

12-13 Mart 2022 tarihlerinde Çorum’da düzenlenen okul sporları kapsamındaki güreş müsabakalarına ilçemizden katılan güreşçilerimizden 2 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük madalyası kazandılar.
Eren Kaya birinci, Abdullah Yumrukaya birinci,  Metehan Yaylan ikinci,  Fatih Şahin üçüncü, Furkan Yavuz üçüncü,  Erdem Kaya beşinci olarak 29 Mart tarihinde Sinop ilinde yapılacak olan gruplar şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

MUHİTTİN EMRE HELVACI’DAN DA SEVİNDİREN HABER

Kargı’da yetişen ve şuanda Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Güreş Kulübü’nde güreş hayatına devam eden Muhittin Emre Helvacı, Konya'da yapılan U20 grekoromen güreş şampiyonasında gümüş Madalya kazanarak 2022 yılı Güreş Milli Takımının kapılarını araladı.
Geçtiğimiz yıllarda Bulgaristan'da Balkan Şampiyonu olan hemşerimiz Helvacıya uluslararası minderlerde başarılar dileriz. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.