Kargılı dünya şampiyonlarına er meydanında ödül
banner110

Kargı Panayırı güreşlerinde dünya müsabakalarında dereceye giren Kargılı şampiyonlar da unutulmadı.

Güreşte her geçen gün adını duyuran Kargı ilçesi, panayırda düzenlediği ve her geçen yıl seyircisinin giderek arttığı güreşlerde iddiasını arttırıyor. Bu yıl yaklaşık 4 binin üzerinde güreş severin izlediği güreş müsabakaları, gerek güreş alanı, gerekse organizasyonuyla Türkiye’nin her yerinden seyirciyi ilçeye çekiyor.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’in her panayırda vurguladığı ‘’Kargı güreşleri artık bir marka’’ sözü artık Türkiye’nin her tarafından gelen güreş severler tarafından da dillendiriliyor.

Bunların yanı sıra Kargı'dan yetişerek dünyada adını duyuran güreşçilerin ilçeye güreş alanında sağladığı katma değer ise tartışmasız çok büyük bir öneme sahip.

Dünya müsabakalarında kazandıkları başarılarla göğsümüzü kabartan şampiyonlar, panayır güreşlerinde unutulmadı. Dünya grekormen Güreş Şampiyonası’nda 82 kiloda dünya ikincisi olan Emrah Kuş ve Balkan Şampiyonasında 92 kiloda Balkan Şampiyonu olan Muhittin Emre Helvacı'ya Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen tarafından altın ödülü takılarak teşekkür edildi.​​​​​​​

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.