Kargıgücü, ilk maçında galip geldi
banner110

Kargıgücüspor, 4 Mart 2018 Pazar günü Kargı Tevfik Kış Spor Stadında Mecitözü Gençlerbirliği ile kıyasıya mücadele verdi. Kargıgücü, Mecitözü Gençlerbirliği'ne 4-3 yenmeyi başardı.

Kaptan Ali Kalınca ve yönetici Nevzat Akdulum ile birlikte çalışmalarını sürdüren Kargıgücü'nün kadrosu; Buğra Deniz, Hayrulbin Arslan, Ömür Kömürcü, Recep Kesen, Ali Barutçu, Uğur Ayvacı, Ali Kalınca, Okan Ünal, Ramazan Erdoğan, Ali Sağır ve Ferdi Yeşil'den oluştu. Yedek kadroda ise: Murat Yaka, Umutcan Kesen, Mutlu Yiğen, Mustafa Savaş, Hakan Acakse, Murat Peker yer aldı.

Kaptan Özkan Yaşar, yönetici Yasin Çakın önderliğinde çalışmalarını sürdüren Mecitözü Gençlerbirliği'nin kadrosu ise; Furkan Hüseyin Himtaş, Cemil Kaplan, Yunus Emre Tangal, Serdar Bilal, Erkan Aylar, Duhan Mert Aykaç, Kasım Ekmekçi, Cem Anıl Kabalak, Cengiz Sadedartar, Özkan Yaşar ve Ercan Akdemir'den oluşurken, yedeklerde Hamdi Dan Ünlü, Ömer Özer, Hamdi Yücel, Bayram Karakuş, Abdulkerim Yücel ve Kadir Ataman vardı.

Tevfik Kış stadında verilen kıyasıya mücadelede, Kargıgücüspor oyuncusu Ali Sağır'ın (5.dk.) ilk golü ile büyük sevinç yaşanırken, Ali Sağır ( 25.dk.) attığı ikinci gol ile kulübüne avantaj yarattı. Mecitözü Gençlerbirliği oyuncusu Özkan Yaşar (33.dk.) ve Kasım Ekmekçi’nin (43.dk.) attığı gollerle ilk yarı 2-2- beraberlikle kapandı.

İlk yarıdan beraberlikle çıkan Kargıgücü 2-2 ile başladığı ikinci yarıda, kararlı olduğunu gösterdi.

Kargıgücü oyuncusu Ali Sağır ( 64.dk.) attığı golle avantajı yakalarken, Mecitözü Gençlerbirliği oyuncusu Cem Anıl Kabalak (85.dk) attığı golle beraberliği yakaladı. Her iki takımda mücadelesine kıyasıya devam etti. Maçın bitimine dakikalar kala Kargıgücü oyuncusu Uğur Ayva ( 92. Dk.) attığı golle Kargıgücünün taraftarının yüzünü güldürerek Kargıgücünü galibiyete taşıdı.

Kargı Gücü ilk lig maçında galip gelmesi umutları artırdı.

BAŞKAN ŞEN, KARGIGÜCÜ EKİBİNİ KUTLADI

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargıgücü Spor Kulübü oyuncularının 4 Mart 2018 Pazar günü Mecitözü Gençlerbirliği ile yaptığı ve ilk lig maçlarında kazandıkları galibiyetin ardından tebrik mesajı yayınladı.

Gençlerle gurur duyduklarını ifade eden Başkan Şen, "Kargıgücü Spor Kulübünün tüm oyuncularını, antrenörlerini, kulüp yönetimini tek tek tebrik ederim. İlçemizi kazandıkları başarı ile temsil ederek ismini duyuran, bu tür sosyal faaliyet alanlarına yönelerek yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz ile ne kadar çok gurur duysak azdır. Her zaman Belediye olarak maddi ve manevi yanlarındayız. Yüce Allah'ım başarılarına başarı katmayı her zaman daim etsin" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.