Kargıgücü iddialı
banner110

2. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde 2018-2019 sezonunun grupları, statüsü ve fikstür kuraları belli oldu.

Kargı ilçesinin tek temsilcisi Kargıgücüsporun da mücadele edeceği 2.Amatör kümede 2 grupta 8 takım yer alıyor. Grup maçlarının çift devreli lig statüsüne göre oynanacağı, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımların Play-Off’a yükseleceği, maçlar sonunda ilk 2 sırayı alan takımların ise 1. amatör kümeye yükseleceği açıklandı.

2.Amatör Küme’de gruplar ise;

A Grubu: Mecitözüspor, Düvenci Belediye, Çorumspor ve Ulukavakspor.

B Grubu: Kargıgücü, Mecitözü Gençlerbirliği, Oğuzlar Bld ve Kültürspor olarak belirlendi.

Toplantıya Kargıgücüspor adına katılan İlhan Tuncer, yaptığı açıklamada; 2018-2019 sezonunda 2. Amatör Büyükler Ligi ve U 13 olmak üzere 2 kategoride katılacaklarını, önümüzdeki yıl daha da fazla kategoride katılmak için yönetimin yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve Kargı'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Tuncer ayrıca önümüzdeki hafta Osmancık'ta hazırlık maçlarına başlayacaklarını ve 3 Mart’ta kadar hazır hale geleceklerini ifade etti.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.