Kargı Fen Lisesi, masa tenisinde dereceye girdi
banner110

Kargı Fen Lisesi, il genelinde yapılan liseler arası masa tenisi turnuvasından derece ile döndü.

Çorum Atatürk Spor Salonunda yapılan liseler arası masa tenisi turnuvasında Kargı Fen Lisesi kızlar ve erkekler kategorilerinde derece aldı.

Turnuvanın her yıl favori takımları arasında gösterilen Kargı Fen Lisesi, kızlar takımı gruplarında ikinci olurken, erkekler ise 18 takım arasında dördüncü oldu.

Kargı Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Atay, başarıdan memnun olduklarını belirterek, "Önceki yıllarda daha iyi dereceler almıştık. Bu yıl birinci çıkartamasak da yinede iyi dereceler aldık. Erkek takımımız bu tür turnuvalara alışkın, ancak bayan takımımız ilk kez katılmalarına rağmen iyi bir derece aldılar. Önümüzdeki yıllarda daha iyi dereceler alacaklarından eminim’’ diye konuştu.

Atay öğrencilerin sürekli antrenman yaparak bir sonraki yıl yapılacak olan turnuvaya şimdiden hazırlanmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.