Güreş Okulu Kapalı Spor Salonuna Taşınıyor
banner110

Kargı Kaymakamlığı bodrum katında 5 yıldır antrenmanlarına devam eden güreş okulu, kapalı spor salonuna taşınıyor.
Kargı Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘’Yaklaşık beş yıldır kaymakamlığımızın zemin katında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam ettiğimiz güreş çalışmalarımız öğrenci sayısının bir hayli artması nedeni ile 20 Mart 2018 tarihi itibarı ile ilçe kapalı spor salonunda Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 17:30 da devam edilecektir. Bu vesile ile sayı sınırlaması olmadan minik yavrularımız güreş eğitimlerine devam edeceklerdir’’ denildi.

Güreş okulunun kurucusu ve güreş antrenörü Kazım Karabıyık 5 yıl önce kurduğu güreş okulunu dönemin şartlarında Kargı Kaymakamı’nın da desteğiyle kaymakamlık binası bodrum katında başladıklarını söyledi. Güreşe olan talebin giderek artması nedeniyle artık mevcut salonun kendilerine yetmediğini belirten Karabıyık, güreşçilerin artık çalışmalarına kapalı spor salonunda devam edeceklerini belirterek, bugüne kadar güreş okuluna destek veren herkese teşekkür etti.
Karabıyık, 10-15 yaş bütün çocukların ata sporu güreş antrenmanlarına katılabileceklerini sözlerine ekledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.