Gül ve Karadağ başarılı sporcuları ödüllendirdi
banner110

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kargılı hemşehrimiz AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu'nun başkanlığını yaptığı İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret ederek, başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Ziyarette, Sağlık İl Müdürü Ömer Sobacı, İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Mustafa Tuzcu, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Geçtiğimiz hafta Amasya’da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden ve Türkiye dereceleri ile dönen genç sporculara Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ödül verdiler.

Amasya’da gerçekleştirilen şampiyonada Mehmet Uzun, 55 kiloda Serbest stilde Türkiye şampiyonu, Elvan Özmen ise 70 kiloda hem serbestte hem de grekoromende Türkiye üçüncüsü oldu.

Başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Zeki Gül, sporcuları altınla ödüllendirirdi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise genç sporculara eşofman takımı hediye etti.

GELECEĞİMİZ ADINA GENÇLİĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORLAR

Belediye Başkanı Zeki Gül, İlim Yayma Cemiyeti’nin geleceğe sahip çıkma adına büyük katkılar sağladığını söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti’nin insanlığa hizmette öncü bir kurum olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “İlim Yayma Cemiyeti Müslümanlığa, insanlığa hizmette öncü bir kuruluşumuzdur. Çorum’da da takdire şayan hizmetler yapıyor. Geçmişte Milli Türk Talebe Birliği, Milli Gençlik Vakfı ve birçok sivil toplum örgütleri de gençliğe sahip çıkmak adına büyük katkılar sağladı. İlim Yayma Cemiyeti’nin kuruluşunda emeği geçen şube başkanlarımıza, bu kurumda emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İLİM YAYMA CEMİYETİ İYİ BİR NESİL YETİŞTİRME HAYRETİNDE

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İlim Yayma Cemiyeti’nin genç sporculara da büyük önem verdiğinin altını çizerek, “İlim Yayma Cemiyeti sportif anlamda da gençlerimize önem veriyoruz” dedi.

İlim Yayma Cemiyeti çatısı altında yetişen gençlerin ülkesine hiçbir zaman zarar verecek faaliyetler içerisinde bulunmayacağını belirten Karadağ, “İlim Yayma Cemiyeti milletimizi, vatanımızı, bayrağımızı, ezanımızı düşünen bir nesil yetiştirmek için hassasiyetle çalışıyor. Aynı zamanda sportif anlamda da bir başarılara imza atıyor. Bu başarılar profesyonel spor kulüpleri olanlar için olağan şeyler. Ama kendi çapında hizmet etme gayreti içerisinde olan dernekler vakıflar için olağanüstü başarılar. FETÖ gibi radikal örgütler gibi başka devletlerin uydusu, casusu, maşası olarak kendi milletine silah doğrultan, kendi vatanının bölünmesi için çaba gösteren örgütsel yapıları asla ve asla tasvip etmiyor ve istemiyoruz. İlim Yayma Cemiyeti kurulduğu günden itibaren bu duruşunu sergileyen, gösteren bir dernektir. İlim Yayma gibi devletimize, milletimize hizmet etme derdinde olan derneklerimizin, cemiyetlerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.