Fen Lisesi 2 şampiyonluk birden kazandı
banner110

Kargı Fen Lisesi, spor alanında başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Daha öncede birçok müsabakada büyük başarılar elde eden Kargı Fen Lisesi, Çorum’da düzenlenen ve 16 takımın yarıştığı dart müsabakasında Çorum il birincisi olarak şampiyon oldu.

Ardından gerçekleştirilen tekvando müsabakalarında ise 63 kiloda Kubilay Kaan Kodaman rakiplerini mağlup ederek Çorum il şampiyonu oldu.

Elde edilen başarıların mimarı olan Kargı Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Atay, sporun tüm dallarında çok iddialı olduklarını belirterek, elde ettikleri şampiyonluklarla bu iddialarını kanıtladıklarını söyledi.

Başarılarındaki en büyük etkenin ise Kargı Fen Lisesi Okul Müdürü Halil Dağ olduğunun altını çizen Beden Eğitimi Öğretmeni Atay, "Müdürümüz Halil Dağ bizlere her koşulda sınırsız destek verdi. Bugün bu başarılarımızı müdürümüzün desteğine borçluyuz. Kendisine teşekkür ederiz’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.