Bir çoğunuzun kendi kısa yazdıklarınızın ne önü belli nede arkası.

Yiğitler size diyorum.

Yazarken mangalda kül bırakmıyorsunuz da konu icrata gelince kimseler yok ortada, nedenini belki siz bilmiyor gibi yapabilirsiniz ben size bir yol göstereyim istermisiniz.?

Valla ister isteyin ister istemeyin ben bu konuda yazmayı kafama koymuşum.

Yaşı tutanlar hatırlayacaktır geçmişte televizyonda MERAKLI MELAHAT dizisi vardı, hah tamda sosyal medyada olanların çoğunluğu kim ne yemiş, kim ne almış, kim kime gitmiş, kim ölmüş, kim hastaneye yatmış, kim tatili nerde yapmış paylaşımları görmek için her ay dünya kadar internet parası veren zavallılarda var aramızda

MERAKLILAR MERAKLI,ÖLECEKLER YOKSA HEMİDE ECELSİZ.!!!

NEDEN ZAVALLILAR.

Ölmüş yakınlarına baş sağlığı yazısı yazamayacak kadar çoğu üşengeç, göz yaşı beğenisi yapmışsa son yolculukta tanıdığı beklide zamanında aynı ekmeği paylaştığı insanı son yolculuğunda olmayacak kadar duygusuz.

Bende dahil çok önemli ameliyat(TÜMÖR) ameliyatı olmuş bir hafta yada on gün hastanede yatmış, ameliyatı altı saat sürmüş, ameliyata girmeden önce ameliyat masasında kalma ihtimalinin yüksekliğinden haberdar olup ameliyata girerken kaç arkadaşımız vardı yanımızda.?

AL SANA BİR KAYA NERENE DAYARSAN DAYA.!!!

Sosyal medyaya bakarsan sallanan sosyal medyadan alınan bilgi sonucunda gele gele kim yada kimler ziyaretimize gelmiş olabilir acaba.?

ORTAYA ATTIM SORUYU….

Ben kendime yeniden sordum bir de sizler her iki taraftan empati yaparak soru sorun ve cevap bulun bakalım sonucunda çoğumuzun yüzü kızarmayacak bile.

YÜZ YOK Kİ KIZARSIN…?

SOSYAL MEDYADA ATIŞ SERBEST atarsınız, politikacıya, memleket kurtarır memleket batırırsınız, parti genel başkanlarının kusursuz oluşuna BİAT eder eleştirilere bile tahammül edemezsiniz, bilgi sahibi olmadan fikir yürütürsünüz.

NEDEN Mİ ?

Kendim sorup kendim cevaplamıyorum çok yönlü düşünce tekniğini uygulamaya çalışıyorum.

SOSYAL MEDYADA EN VATANSEVERSİN,BAYRAĞINDAN HABERİN YOK.!Hele bir de biz bu davanın çilesini çekmişiz türküsü tutturdunuz mu deme gitsin,kahraman olmuşsunuz kahraman.

EN İYİ ÜLKÜCÜ SİZSİNİZ.!

EN İYİ DEVRİMCİ SİZSİNİZ.!

EN İYİ VATANSEVER SİZSİNİZ.!

Atış serbest bizim gibi köşe yazarları gibi gazetede de yazmıyor yada yazamıyorsanız zaten tehdit altında değilsiniz.

Bunun adına kendi kendini SOSYAL MEDYADA tatmin etmek diyorlar..TATMİN.HEPSİ BU.!!!

ALLAH’A şükür bir ölçen olsa da bende bilsem isterim ama en çok okunan yazarlardan birisiyim. Bunu nereden anlıyor olduğuma gelince, DÖNÜŞLERDEN, hemde ne dönüşler, yolda gezerken bile kıç pamuğunuzu cebinizde gezdirecek kadar öcüler var öcüler.!!!!

Yemişim öcüsünü,möcüsünü….

Fena derecede grip olduğum için hastanede iki serumdan sonra ev de antibiyotik ve ağrı kesici falan tedavim devam ediyor.

SOSYAL MEDYADA SADECE KÖŞE YAZILARIMI PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM.

YAYLA HABER GAZETESİ,

ALACA LİDER GAZETESİ,

OSMANCIK HABER GAZETESİ,

KARGI GAZETESİ bu dört gazetenizde köşe yazarlığım devam ederken, şunuda yeri gelmişken hatırlatmak isterim her gazeteye özel yada ayrı konu köşe yazılarımı okuyabilirsiniz.Bu dört gazetede konular hep farklı isterseniz abone olarak takip edebilirsiniz.!

BEDAVA..

Yeni kitabıma gelince oda grip oldu antibiyotik tedavisi devam ediyor.

Bir gün kitabımı yazmayı bitirip yayınlandıktan sonra beni imza günümde sap gibi bırakırsanız da canınız sağ olsun,ben öldükten sonra nasıl olsa evde bi tane bulunsun diye alır bir köşeye atarsınız.TORUNLARINIZ OKUR.

BENİM ÖBÜR TARAFTA KEYFİME DEĞMEYİN O ZAMAN.!?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.