'Yurt sorununu kesinlikle çözeceğiz'
banner110

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, üniversite öğrencileri ile yemekte bir araya geldi.

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, Hitit Üniversitesi Kargı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile Şelale Cafe’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Projeleri anlatan Dümenci, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bir öğrencinin Kemal Dümenci’ye üniversite öğrencileri hakkında projelerini sorması üzerine Kemal Dümenci, "Üniversite öğrencilerin kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunması benim için olmazsa olmazların içerisindedir. Bu nedenle ilçemizde ilk olarak düzenli bir şekilde kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenmesini sağlayacağız. Projelerimiz arasında yer alan gençlik merkezi bu tür etkinliklerin düzenlenmesini ve planlamasını sağlayacak’’ dedi.

Öğrencilerin yaşamsal sorunlarının da çözüme kavuşturacak projeleri olduğunu belirten Dümenci, "Yurt ve kalacak yer sorununuz olduğunu biliyorum. Bu problemleri elimizden geldiğinizce kendi imkanlarımızla çözeceğiz. Bu sözü bir siyasetçi olarak vermiyorum. Gerçekten ihtiyaç olduğunu bildiğimiz için söylüyorum. Eğer ki vatandaşlarımız takdir ederde göreve gelirsek kesinlikle ve kesinlikle bu sorunu çözeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Öğrencilerin güncel sorunlarına da değinen Dümenci, "Sizlerin güncel sorunlarına değinmek istemiyorum. Bunlar daha yoğun yaşadığınız sorunlar, ısınma, elektrik gibi sorunlarınız var kışın bunları karşılamakta zorlanıyorsunuz. Bu sorunları kurumsal anlamda belediye tarafından burs yoluyla çözülebilecek şeyler. Zaten sosyal belediyecilikten bahsediyorsak eğer bunların olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.