"Yatırım gelmez tehditlerine müsaade etmeyiz"
banner110

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ve MHP İstanbul Milletvekili Adayı Hemşerimiz Ekrem Düzgün, Kargı’yı ziyaret ederek, MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça’ya destek istedi.

İlk olarak MHP Kargı İlçe Başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnafla sohbet ederek, MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça’ya destek isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Seçim Koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulundu.

"YATIRIM GELMEZ TEHDİTLERİ CUMHUR İTTİFAKINA İHANETTİR. MÜSAADE ETMEYİZ"

Partililer tarafından Aydın’a yöneltilen ‘Ak Partililer biz kazanamazsak yatırım gelmez diyerek halkı tehdit ediyor’ sorusuna MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın sert bir şekilde cevap vererek bu tehditlere müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Kamunun hizmetinde ödenekler bellidir. Belediyelerin bütçeleri bellidir. Partilere görev verilmez. Bu tür kara propagandaya, yapay uydurma fitnelere kimse kulak asmasın. Buna tevessül eden de sıkıntıda. Bunu Cumhur İttifakı içerisinde söylemek ihanettir. Bunu söyleyenleri yetkilere iteriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da, Genel başkanımızın da bu konuda kararları vardır. Gerekirse 50 belediye kaybederiz ancak Cumhur İttifakının ruhunu kimseye bozdurmayız. Kimse kendi kafasına göre hesap yapıp da bir ilçenin belediyesini almak için Cumhur İttifakının ruhuna halel getirecek davranışlarda bulunmasın. Yok efendim bütçe teklifi, kaynak verilmez gibi söylemlerin karşılığı yoktur. Kimsede buna itibar etmesin. Bunu çok rahat bir şekilde yüzlerine söyleyin. Bu şekilde tespit ettiğiniz birileri varsa bize iletin biz gerekli yerlere iletiriz. Onlar da ellerindekinden dahi olurlar. Hiç bir şeye papuç bırakmayız. Bu memleketin imkanları kimsenin tekelinde değil. Bu tehditleri dinlemekte hata. Bu zayıflık amaresidir, demek ki kaybediyorlar derim ben yoluma bakarım’’ dedi.

Kamil Aydın, daha sonra Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ocak Başkanı Murat Soruk ve ülkücü gençler tarafından karşılanan Aydın, Ülkü Ocakları’nın MHP’nin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, ‘’Türk gençlerimiz Ülkü Ocakları’na emanet’’ dedi.

Aydın, Ülkü Ocaklarında ülkücü gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kamil Aydın ve Ekrem Düzgün'ün Kargı ziyaretine MHP İl Başkanı Hakan Kaynar, Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaşa ve teşkilat mensupları da eşlik etti. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.