'Vatandaşımızın hizmetinde ve emrindeyiz'
banner110

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak beraberinde ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kargı’ya gelerek esnaf,  vatandaş ve kurumları ziyaret etti.
İl Başkanı Karapıçak ilk olarak MHP Kargı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karapıçak’a il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya  ve yönetimi Ortaköy İlçe Başkanı Murat Eraslan ve partililer eşlik etti. 
Burada ilçe Başkanı Murat Soruk’tan teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan Karapıçak daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirten Karapıçak, Cumhur ittifakı olarak verilen ekonomik mücadelede devletin her zaman yanında olduklarını belirtti. Ülkenin kısa sürede normale döneceğine olan inançlarının tam olduğunu belirten Karapıçak, esnaflardan da bu sürece destek vermelerini istedi.

BAŞKAN ŞEN: ‘İTTİFAKIN EN İYİ ÖRNEKLERİNDEN BİRİ KARGI’DA’

Daha sonra Kargı Belediye Başkanı Zeki Şeni makamında ziyaret eden MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak beraberindeki heyet, başkan Şen’le ilçe hakkında sohbet ederek istişarelerde bulundu. MHP İlçe Başkanı Murat Soruk ile istişare içerisinde olduklarını belirten başkan Şen, Cumhur ittifakının en iyi örneklerinden birinin Kargı’da sergilediğine inandığını söyledi.

KAYMAKAM UYAR’A ZİYARET

Ardından Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar’ı makamında ziyaret eden MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak beraberindeki heyet, ilçe hakkında Kaymakam Uyar ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uyar İl Başkanı Agah Karapıçak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda Kaymakam Uyar, İl Başkanı Karapıçak’a el dokuması işlemeli tablo hediye etti.

DEVLET HASTANESİ’DE ZİYARET EDİLDİ

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak beraberindeki heyeti burada hastane başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir ve Türk Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Şükrü Emrah Çelebi karşıladı.
Hastane çalışanlarına kolaylıklar dileyen MHP Çorum İl Başkanı, sağlık çalışanlarının çok zor bir dönemde büyük fedakarlıklarla çalışarak ülkeyi dünyada örnek olarak göstermede büyük rol oynadıklarını belirterek teşekkür etti.
Hastanenin teknik durumu hakkında hastane Başhekimi Dr. Muhammed Kadir Demir’den bilgiler alan Karapıçak, Başhekim Demir’e çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ÖĞRENCİLERE BOT YARDIMI YAPILDI

Daha sonra Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu Pansiyonu’nu ziyaret eden MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak beraberindeki heyeti burada Yurt Müdürü ve Türk Eğitim Sen Kargı İlçe Temsilcisi Hakan Kara karşıladı.
MHP Kargı İlçe Başkanlığı’nın uzun yıllardır düzenli olarak her kış ayında maddi durumu yetersiz öğrencilere yapılan bot yardımı kampanyası kapsamında alınan 30 çift bot, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak tarafından Yurt Müdürü Hakan Kara’ya teslim edildi.

MHP SADECE SİYASİ BİR PARTİ DEĞİLDİR

Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ülkücülerin bu tür konularda hassasiyetinin en üst seviyede olduğunu belirterek, ihtiyaç duyulması halinde her zaman öğrencilere destek vermeye hazır olduklarını belirtti. MHP’nin sadece siyasi bir parti olmadığının altını çizen Karapıçak, İlçe Başkanımız ve teşkilatı güzel bir proje ile her yıl bu yardımı gelenek haline getirmişler, kendilerine bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. MHP sadece siyasi bir parti değildir derken bunu kastediyoruz.
Son bir yılda Kargı’ya 3 kez gelerek vatandaşlarımızı esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, dertleriyle dertlenmeye çalışırken çözüm noktasında neler yapabilirizin mücadelesini veriyoruz. Seçimden seçime sırf oy için vatandaşın halini hatırını sormak bizim davamıza ve hareketimize de zıt bir tutumdur. Biz milliyetçi, ülkücü kadrolar olarak gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşımızın hizmetinde ve emrindeyiz’’ dedi.

SORUK: ‘’DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER

MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk da, her yıl düzenlenen bu kampanyanın devam edeceğini belirtti. Destek veren herkese teşekkür eden Soruk, ‘’ Her yıl olduğu gibi bu yılda kampanyamızdan desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Mevzu yardımlaşmak olduğunda top yekün ileri atılan Kargılı hemşerilerimizle gurur duyuyorum. Ayrıca yardım kampanyamız sonucunda temin ettiğimiz botları çocuklarımıza ulaştıran Cumhuriyet YİBO pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız ve TES İlçe Temsilcimiz Hakan Kara'ya teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.