Ülkü Ocakları’ndan yeni Genel Başkan’a hayırlı olsun ziyareti
banner110

Çorum Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine başlayan Dr. Sinan Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, il yönetim kurulu üyeleri ve Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk ile diğer ilçe ocak başkanlarının katıldığı ziyarette Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, yeni genel başkan Ateş’e hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında Genel Başkan Ateş’e bilgiler veren Ünlü’ye teşekkür eden Genel Başkan Ateş, Çorum’a selamlarını ileterek kısa sürede il ziyaretlerine başlayacağını belirterek Çorum’u da ziyaret edeceğini söyledi.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü ve ilçe ocak başkanları, daha sonra MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, Çorumlu ülkücülerin selamlarını ileterek, Ülkü Ocaklarının çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.