Ülkü Ocakları’ndan Genç’e ziyaret
banner110

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Ahmet Genç’e görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulunan Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, Kargılı ve başarılı bir eğitimcinin Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülkü Ocakları olarak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunduklarının altını çizen Soruk, orta öğretim ve üniversite teşkilatlarında yetişen ülkücü gençlerin eğitimlerinde başarılı, örnek bir öğrenci olmaları için kurslar ve eğitim seminerlerine devam ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Ülkü Ocakları Başkanı Soruk’a teşekkür etti.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.