Ülkü Ocaklarından Ak Partili Devrez’e tepki
banner110

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, Kargı Gazetesi köşe yazarı ve Ak Parti Kargı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ahmet Devrez’in ‘Ülkücülerin kafası karışık’ konulu köşe yazısına tepki gösterdi.

Kargı Gazetesinin geçen haftaki sayısında kaleme aldığı "Seçimler ve Ülkücüler’’ başlıklı yazısı nedeniyle sosyal medyada da ülkücülerin tepkisini çeken Kargı Gazetesi köşe yazarı ve Ak Parti Kargı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ahmet Devrez’e, Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk da yaptığı basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kargı Gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve AKP'den İl Genel Meclis Üyesi adayı gösterilen emekli öğretmen Ahmet Devrez'in köşe yazılarını güzel betimlemelerini keyifle okuyorduk fakat bu hafta ‘kafası karışık’ olmalı ki talihsiz bir yazı kaleme almış. Bu talihsiz yazısında şunu iddia etmiş. Hocamıza göre ülkücülerin kafası karışmış. İçlerinde İYİ Parti, BBP, CHP, AKP ve MHP olmak üzere 5 ayrı partiye oy verecekmiş, hatta bir kısmı da belki de sandığa gitmeyecekmiş. Tabi bu hocamın ülkücülüğüne göre böyle. Kendisine buradan söylemek istiyorum. Hocam; Ülkücüler sizin bildiklerinizden farklı bir durumda, ülkücünün yeri MHP’dir sizin bildikleriniz gibi ben eski ülkücüydüm deyip başka partiye oy vermez, ben şu zaman ülkücüydüm deyip de başka partiden İl Genel Meclis Üyesi Adayı vs. olmaz. Adaylığınız hayırlı olsun fakat siyasetinizi eski camianız olan ülkücüler üzerinden değil, yeni camianız üzerinden yapınız. Ülkücüler, gerilmiş bir yayın ucundaki ok gibi, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş beyin ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin bir adım gerisinden izlerini takip ederek, kararlılıkla ve tereddüt etmeden gitmektedirler."

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.