Ülkü Ocakları'ndan İyi Parti'ye sert tepki
banner110

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, İyi Parti Kargı İlçe Başkanı Kemal Zincirli’nin ‘’MHP %11 gibi bir oy almasıyla zafer sarhoşluğu yaşıyor’’ açıklamasına sert tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘’Yerel basında İP İlçe Başkanı Kemal Zincirli imzasıyla yayınlanan açıklamayı kınıyorum. İçimizden çıkan hainlerin çoğunluğunu oluşturduğu partinin kurulduğu ilk günden bu yana ülkücüleri tahrik etmek ve farklı olayların içine çekmek istediklerini defalarca gördük. Şimdi de bir açıklamayla gündeme gelme çabası içerisindeler.

İP İlçe Başkanı Kemal Zincirli’nin İP’e sapa gelmez anlamsız açıklamasını gülerek okuduk. Seçim öncesi cumhurbaşkanı olacağız diye manasız nidalar atan şuurunu kaybetmiş ipsizler şimdilerde de aldıkları %9 oyu başarı sayıp başarısızlıklarını örtmek için şerefli partimiz üzerinden prim yapmaya çalışmaktalar. Önlerine dönüp bize sataşmak yerine tabanı olmayan neydüğü belirsiz partilerine bir dahaki seçimde kilit vurmamak için çalışmaları menfaatlerine olacaktır. Ama tarih şunu da yazacaktır ki içinde Ermenisi, sağcısı, solcusu, FETÖ'cüsü olan çorba partileri çok yakın tarihte kapısına kilidi vuracaktır. Seçim sonuçları da şunu göstermektedir ki bizim oylarımıza talip olduğunu söyleyen bu ipsizler bizden bir toz tanesi bile götürememiş FETÖ'nün desteğiyle meclise girebilmişlerdir.

İP Kargı İlçe Başkanı Zincirli’nin söylediğinin aksine Ülkücü hareketin siyasi alandaki temsilcisi olan partimiz MHP ve ülkücüler hiçbir zaman zaferin sarhoşluğu içerinde olmamıştır. Çünkü bu seçimde liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendi partisi üzerinde oynanan bir çok oyunu bozarak, parti içerinden çıkan hainleri tek tek eleyerek, satılmış anket şirketlerinin ‘’MHP baraj altında kalacak’’ açıklamaların karşı, bir önceki seçimdeki oyundan düşüş yaşamdan seçimi geçirmiştir. Ancak ne tuhaftır ki, ‘’Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız, iktidar olacağız, %30 oy alacağız’’ diyerek şişirtilen balon 24 Haziran akşamı patlanmıştır. Hedefi %30 oy olan İP’sizler şimdi %9 oy alınca kendilerini başarılı, MHP’yi ise zafer sarhoşu olarak görmeleri ancak yenilgi psikolojisi ile açıklanabilir.

Yapılan açıklama siyasi etiğe uymayan ve sokak ağzıyla yazılan bir açıklamadır. Kendilerine sizden parti olmaz deyince bozulanlardan zaten siyasi etik ve nezaket beklemiyoruz. Ancak İP’sizleri bir daha salyalı ağızlarına partimizi ve ülkücü hareketi almamaları konusunda uyarıyoruz. Aksi takdirde bundan sonra söyleyecekleri en ufak bir söze misliyle karşılık vereceğimizi ve her platforma karşılarında ülkücüleri bulacaklarını bilmelerini gerekmektedir.’’ 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.