"Son kozlarını oynuyorlar"
banner110

AK Parti Kargı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşma yapan Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, muhalif kesimlerin ve dış güçlerin yerel seçimleri referanduma benzeterek AK Parti'yi yıpratma politikası izlediğini belirterek, "Topla tüfekle yapamadıklarını, patates ve soğanla yapmaya kalkıyorlar ama bilmedikleri bir şey var, bu millet bunlara pirim vermez, papuç bırakmaz" dedi.
Özdemir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İçinde bulunduğumuz seçim sürecinde, 31 Mart yerel seçimler nedeniyle sizleri buraya toplamış bulunuyoruz ve yerel yöneticilerimizi seçeceğiz.

Görünürde böyle ama gerçek böyle göründüğü gibi değil. Ülkemiz zorlu bir dönemeçten geçmek üzere. Yerel seçimler, yerel seçimden olmaktan çıkarıldı, bir referanduma dönüştürüldü. Yoksa bu telaş, bu endişe niye?

Beş benzemez parti bir araya geliyor ve ortak aday çıkartıyorlar. Birileri çıkıyor Kürdistan'da biz kazanacağız, batıda Ak Parti ve MHP'yi kaybettireceğiz diyebiliyorlar. Ortaklardan ses çıkmıyor hadi CHP'yi anladık da ve kendisini milliyetçi olarak gösterenlerde ses seda yok. Saadet Partisini zaten hiç anlamış değiliz. Tek ortak noktaları ver Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı.

Kin nefretlerinden boğulacaklar haberleri yok. 17-25 Aralık denediler olmadı. Gezi olayları denediler olmadı. 15 Temmuz’da denediler olmadı. 1 Nisan’da denemek isteyecekler. Pusuda bekliyorlar. Zayıf düşmemizi bekliyorlar ama biz bu fırsatı onlara vermeyeceğiz. Başaramayacaklar. Bu milletin kalbinden Tayyip Erdoğan sevgisini silemeyecekler. Son kozlarını oynuyorlar.

Topla tüfekle yapamadıklarını, patates ve soğanla yapmaya kalkıyorlar ama bilmedikleri bir şey var, bu millet bunlara pirim vermez, papuç bırakmaz. 16 Nisan referandumu ile temelleri atılan Cumhurbaşkanlığı sistemi, 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlanmıştır. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta da yeni bir zaferle taçlandıracağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ancak bunun için çalışmamız lazım. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamız lazım. Her gönüle girmemiz lazım. Allah çalışana verir. Çalışmadan, yatarak zafer kazanılmaz. Öyleyse hep birlikte çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz.”

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.