Şimdi söz Genel Merkez’de
banner110

AK Parti Çorum İl Teşkilatı bugün İl başkanını belirlemek için teşkilat temayül yoklaması yaptı. Temayülden kimin çıktığı merak konusu olurken, İl Başkanlığına atanacak isimde son sözü ise Genel Merkez söyleyecek.

Av. Mehmet Karadağ’ın İl başkanlığından istifasının ardından yeni il başkanını belirlemek için bugün temayül yoklaması yapıldı.

Parti binasında Kastamonu Milletvekili Metin Çelik başkanlığında Artvin Milletvekili Erkan Balta ve genel merkezden görevlilerin gözetiminde yapılan temayül yoklaması sona erdi.

İl yönetim kurulu, merkez ilçe yönetim kurulu, il gençlik kolları ve il kadın kolları yönetimi, ilçe başkanları, partili belediye başkanları, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığı temayülde 200 kişiden 180’ini oy kullanarak gönüllerinden geçen başkanı belirledi.

Partililer oylamada adaylardan Yusuf Anlatçı, Murat Günay, Erhan Akar, Halil İbrahim Kaya, Av. Haşim Ahletçı ve Av. Ömer Kılıç arasından 3’ünün ismini yazarak oylarını kullandılar.

Belediye başkanları, ilçe başkanları ve eski İl başkanları da komisyon ile özel olarak görüştüler. Görüşmede başkanların birebir isimler üzerinde fikirlerini selam ettiği öğrenildi.

Temayül yoklamasının sonuçları açıklanmadan oylar çuvala konularak genel merkeze götürüldü. Genel merkezin yapacağı değerlendirmenin ardından önümüzdeki hafta içerisinde yeni İl başkanını belirleyerek açıklaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.