Seval Demir pazarda vatandaşlarla buluştu
banner110

CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Seval Demir, sebze-meyve pazarını ziyaret ederek, CHP Gençlik Kolları tarafından açılan stantta vatandaşlarla sohbet etti.

Pazarcı esnafına bol kazançlar dileyerek pazarı gezen CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Seval Demir, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Demir’e özellikle bayanların ilgisi yoğun oldu.

Burada açıklamada bulunan Seval Demir, "Siyaset günümüzü geleceğimizi emanet ettiğimiz, bizi bizim adımıza yönetme sanatıdır. Siyasetçi ise bu görevi yerine getiren kişilerdir. Dünya ve ahiret bağlantısı koparılmadan yapılan siyaset halk adına güzel icraatlar üretecektir. Öte yandan temiz yöneticileri seçmek de halkın görevidir ve ciddi sorumluluk gerektirir. Eğer seçtikleri siyasilerin yaptıkları yanlışlara taraftar oldukları için ses çıkarmıyorlarsa yapılan yanlışlara ortaktırlar. Netice itibarı ile demokratik seçimle yönetime gelenler halkın iradesinin tezahürüdür ve yöneticiler esasında kendilerini seçen halkın aynasıdır. Bu yüzden halkımız seçeceği yöneticileri yaşantı ve itikatlarına çok dikkat etmek mecburiyetindedir. Aynı zamanda bu siyasilerin halkı adına gerçekçi projeleri olmalıdır. Seçilecek siyasetçilerin kesinlikle milli olması dış kaynaklı olmaması ve özellikle AB ve kapitalizm konusundaki fikirleri çok önemlidir. Zira böyle dışa bağımlı siyasetçilerin ülkemize bir faydasının olamayacağı seçmen tarafından bilinmelidir. Ülkenin kaynaklarını yabancıya verilmesine rıza gösteren idareciler ne kadar sorumlu ise, defaatle aynı kişileri iktidara getiren seçmen de aynı vebali üstlenmek durumundadır.

Hülasa edecek olur isek; tezi ile, projeleri ile, kadrosu ile ülkemizdeki tüm partilerden farklı, adı gibi bizi biz yapacak, gerçek bağımsızlığımızı bize yaşatacak olan tek bir parti vardır o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu nedenle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz’’ dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.