Saraçlar Divanı’ndan Özdemir’e plaket
banner110

Saraçlar Divanı Başkanı İzzet Seven tarafından Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir’e plaket verdi.

Saraçlar Divanı Başkanı İzzet Seven, beraberinde Abdullah Köyü Derneği Başkanı Zeynel Uzanır ile birlikte Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Köylere yapılan yatırımların gelmesinde ve hızlanmasında Ak Parti’nin büyük özveri gösterdiğini belirten Saraçlar Divanı Başkanı İzzet Seven, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir’e üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sacit Özdemir’in fotoğraflarının bulunduğu plaketi sundu.

Saraçlar Divanı Başkanı İzzet Seven tarafından verilen plaket için teşekkür eden Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, "Öncelikle bu ince davranışlarından dolayı başkanımız İzzet Seven’e teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yan yana bulunmak bizim için şereftir. Siyasete başladığım günden beri hiç yorulmadım. Liderimiz de bizi bir gün olsun yormadı. Hangi kapıyı çaldıysak liderimize olan sevgi ile karşılaştık. Ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için liderimizin yaptığı reformlar sayesinde halkımızın kapsını çaldığımızda sevgi seliyle karşılaştık. Durum böyle olunca da onunla siyaset yapmak bizi yormadı, tam tersine daha da çok şevk verdi. Bu nedenle ben bu plaketi başta ilçe başkanlığı yönetimim ve partim adına kabul ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.