"Projelerimizle kazanacağız, birlikte yöneteceğiz"
banner110

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, esnaf ziyaretlerini sürdürerek projelerini esnaf ve vatandaşlarla paylaştı.

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, çarşı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek projelerini anlattı.

Seçimi projeleri ile kazanacağını söyleyen CHP Adayı Kemal Dümenci, "Kargımız ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Normalde projeler seçim sonlarında açıklanır ancak ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle projelerimizi açıklamaya başladık. Vatandaşlarımızı ziyaret edip sohbet ettiğimizde bu projelerimizi anlatıyoruz. Olumlu yaklaşımlarla karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız artık somut projelerle hizmet ve şeffaf bir yönetim istiyor. Ben de bu nedenle diyorum ki biz projelerimizle kazanacağız ve ilçemizi tek başımıza değil vatandaşlarımızla birlikte katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla şeffaf bir şekilde hep birlikte yöneteceğiz’’ dedi.

CHP Adayı Dümenci gün boyu ziyaretlerini sürdürdü.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.