Peker ve yönetimi Ankara’daki kongreye katıldı
banner110

AK Parti Kargı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetimi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’ne katıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. Kongreye AK Parti Kargı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetimi 50 kişi ile birlikte kongreye katıldı.

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından Lütfiye Selva Çam, bin 110 delegenin oyunu alarak AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Kongrenin ardından ayrıca Kadın Kolları yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kongreye ayrıca Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, kadın kolları yönetimi ve ilçe kadın kolları başkanları ve yöneticileri de katıldı. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.