Özsaçmacı, Sanayi esnafı için Kargı’daydı
banner110

Sanayi esnafı ile görüşen Özsaçmacı, ziyaretinin ardından, bir açıklama yaptı. Özsaçmacı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
‘Kıymetli hemşerilerim, değerli Kargılılar, sevgili esnaf arkadaşlarım.
Kargı ilçemizin gelişmesi, büyümesi, kalkınması için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışmaktayız. Bu nedenle daha önceleri defaatle bu konular üzerine ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız oldu. Son olarak sanayi sitemizin genişletilip büyümesi için neler yapılması gerektiğinin çalışmasını yaparak esnaf temsilcilerimiz, oda başkanlarımız, kooperatif başkanları nezdinde olabilecek çözüm ve yatırım olanaklarını sunduk. Bu doğrultuda sanayi sitesinin genişleme alanında bulunan alanın tespiti ve burasının talep edilebilmesi için resmi evraklarını esnaf odası hazırlayıp, sanayi kooperatifi başkanına verdi. Ancak kooperatif başkanı hazır olan evrakları dahi vermekten imtina ederek yeni yatırım alanının oluşmasına mani olmuştur. Üstüne beni muhalefet ile korkutamazsınız, hiçbir şey yapmıyor demiştir.
Biz Kargı ilçemize yapılacak her yatırımın destekçisi olmaya gönüllüyüz. İktidardan güç alıp, rantiyeciden yana olan kooperatif başkanına buradan çağrımdır. Devletin arsasının bir kısmını işgal eden kimdir? Esnafların işyeri edinmesine neden karşısınız? Evine ekmek götürmekte zorlanan esnafın, çocuğunun ağlayarak ettiği Allahtan korkmayan kooperatif başkanı, tabiî ki muhalefetten korkmam diyebilmektedir.
Kargı halkına bu durumu şikayet ediyorum. Kargı’ya yatırım gelmesini istemeyenleri, Kargı halkımıza bildiriyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.