Özdemir, ARGE ve Eğitim toplantısına katıldı
banner110

Kampın açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, AR-GE'nin partileri için en önemli birimlerden birisi olduğunu belirterek AR-GE başkanlarının illerde neler yapması gerektiğine değindi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen de bugünkü başarıların AK Parti kadrolarının başarısı olduğunu, bu bayrağı bir mertebe yukarı dikmeleri gerektiğini aktararak şunları ifade etti:
"Hakikate hizmet eden bir siyaset yapmak varken, yalana hizmet yapanların ne halde olduklarını görüyoruz. Buna da 'dur' demenin vaktidir. Burada AR-GE Eğitim Başkanlığına düşmektedir. Biz yalan konuşmayacağız, bilim felsefesinin ve felsefenin diliyle konuşacağız. Bilimsel veriler üreteceğiz, bu temelde bizler o temelde siyasal stratejiler üreteceğiz, o stratejiler temelinde bunları hep beraber yapacağız. O stratejiler temelinde uygulama politikaları ve çok verimli modellemeler gerçekleştireceğiz ve partimiz 2023 seçimini kazanacak. Burada en önemli itici güç sizlersiniz. Bunu sizlerden bekliyorum. Bunu Genel Başkanımız, halkımız bizden bekliyor. AR-GE ve Eğitim Başkanlığı olarak en üretici ve itici güç biz olurken, 2023 seçimlerinde 2024 seçimlerini de kazanacağız. 2023'te ortaya koyduğumuz başarıyla 2024 seçimleri bir yıl öncesinden bitmiş olacak.
Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hedefi, Türkiye'yi götürmek istediği yeri ve 20 yıldır gerçekleştirdiği sessiz devrimi yol arkadaşları ve bu sürecin kahramanları olarak hep beraber yaşadık. 2023'te da bunu birlikte göstereceğimizden en ufak bir şüphemiz yok. Diyoruz ki Türkiye'nin ve milletimizin geleceği için Cumhurbaşkanımızın büyük kongrede ifade ettiği gibi Hakkı, hakkaniyeti ve adaleti temel alan medeniyet nöbetini devralmak için AK Parti olarak hedef 2023 çalışmalarına hep birlikte devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.