"Ortak paydamız, ortak sevdamız Kargı"
banner110

Cahit Arpa, "İlçemizin atıl durumda bulunan enerjilerini harekete geçireceğim’’ diyor...

Ak Parti Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Arpa, parti binasında gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısında ilçe teşkilatına kendisini tanıtarak, aday olması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

İlk olarak kendisini tanıtan Cahit Arpa, "1956 yılında Kargı’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi ilçemizde tamamladıktan sonra ilçemizde lise olmadığı için lise ve üniversite hayatımı ilçe dışarısında geçirdim. Değişik yerlerde görev yaptıktan sonra ilçemize 1989 yılında öğretmen olarak atandım. 1993 yılında Atatürk İlköğretim Okuluna, 2010 yılında da Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu’na müdür olarak atandım. Bu süreç içerisinde yaptığım görevi en mükemmel şekilde yerine getirmeye, öğrencilerimizi en iyi yerlere yerleştirmek için öğretmen arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Bunu da başardık. Çünkü eğitim verdiğimiz kurumlarda hem il birincisi, hem de Türkiye birincileri çıkartarak Kargı’yı eğitimde Çorum’da söz sahibi yaptık. Özellikle son yapılan sınavlarda bile ilçemizin 6 sınavda ilçe birincisi olmasında büyük katkımız olduğunu düşünüyorum.

Değerli üyeler, kıymetli gençlik kolları başkanım, kadın kolları başkanım, ilçe başkanım. Bu süre içerisinde 2005 yılında Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir sendikasını kurarak ben de siyasi faaliyetlerime burada devam etim. 13 yıl aralıksız başkanlığını yürüttüğüm bu sendikanın, Konfederasyonunda 4 yıl ilçe temsilciliği yaptım’’ dedi.

"AHMET HAMDİ AKPINAR'IN HİZMET AŞKINI İLERİ TAŞIMAK İÇİN ADAY ADAYIYIM"

Konuşmasında neden belediye başkan aday adayı olduğunu da açıklayan Cahit Arpa, "Konumuz Mart ayında yapılacak Belediye Başkanlığı seçimi. Belediye başkanlığı demişken, bundan önce ilçemize hizmet veren, yaşayan ve yaşamayan tüm belediye başkanlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, ölenlere Allah’tan rahmet, kalanlara da uzun ömürler diliyorum. Özellikle burada bir belediye başkanımızdan bahsetmek istiyorum. Nur içerisinde yatsın. Onun Kargı aşkına vermiş olduğu hizmetleri, onun o hizmet bayrağını devam ettirmek için, onun bu yarışını ilçemizde sürdürebilmek için, Ahmet Hamdi Akpınar’ın Kargı sevdalısı olarak görevi başında ölen bu başkanımızın eserlerini devam ettirmek istiyorum. Bizim Kargı sevdamız ölesiye, rahmetli başkanımızda görevi başında Kargı sevdasıyla öldü. Nur içinde yatsın’’ dedi.

"PARTİMİZLE EL ELE YÜRÜYEN BİR BAŞKAN ADAYI OLACAĞIM"

Başkan adayı olması durumunda partisiyle istişare içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini belirten Arpa, "Başkanlığa aday adayı olmamdaki diğer bir sebep ise, bugün yanında yer aldığımız kişilerin, partimize o kadar emek verdiği halde bizleri ötekileştirdiği, birbirimize düşürdüğü ortamdan, birlikte bir ayna ortamına huzur içerisinde partisiyle el ele, kol kola yürüyen bir başkan adayı olarak çıktığım için bu göreve soyundum.

Tabi ki projelerimde var. Bu projelerimi kısa, orta ve uzun vadede ve orta vadede hayata geçirerek, Kargı’da atıl durumda bulunan enerjileri harekete geçirmek istiyorum. Çünkü hepimizin sevdası Kargı sevdası. Biz burada yaşıyoruz, yarında yaşamaya devam edeceğiz. Başaramadıklarımızı başarmak için biz hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek bu işi başaracağız.

Değerli arkadaşlarım, benim belediyecilik anlayışımı da sizlere anlatmak istiyorum. Esas görevi halka hizmet olan, tarafsızlığı ilke edinen, rant kavgası olmayan, israfa son veren, problemlere çözüm üreten, halkımıza her türlü kolaylığı gösteren, bugün git yarın gel deyiminden uzaklaşan, eğitime önem veren, gelişen teknolojiye ayak uyduran, halkın içinde, hakla kaynaşan, halkını çok iyi bilen, tanıyan biri olarak aday adaylığına müracaat ettim. Kazanan Kargımız olsun’’ şeklinde konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.