Milletvekilleri mitingde Kargı halkına hitap etti
banner110

Ak Parti Kargı’da mitingini yaptı.

Mitingde milletvekilleri toplanan kalabalığa hitap ederek Ak Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen’e destek istediler.

İlçeye gelen Ak Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı ilk olarak esnaf ziyareti yaptılar. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden milletvekilleri Ak Parti Adayı Zeki Şen’e destek istediler.

Daha sonra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen miting alanına gelen heyet burada bekleyen kalabalığa hitap etti. Düzenlenen mitinge Ak Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, Kargı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı, Emre Üstünel, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile yeni dönem aday olan il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖZDEMİR: ‘’17 YILDA ADALETİ, KALKINMAYI GÖRDÜK’’

Açılış konuşmasını Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir yaptı. Türkiye’nin her 10 yılda bir darbeler ile ilerlemesinin önüne geçilmeye çalışıldığını söyleyen Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘’Türkiye her 10 yılda bir darbe veya muhtıralarla önü kesilmeye çalışılıyor. Büyük sıkıntılarla bugüne geldik. Olan biteni izlediğimizde, bu gördüklerimiz bize ilham verdi. Sonra 17 yıllık Ak Parti iktidarını gördük.

Peki biz bu 17 yılda neler gördük. Birçok özgürlük gördük. Başörtüsü yasağını o gün ki şartlarda iktidarımız bitirdi. Kendi uçaklarımızı uçarken gördük, gemilerimizi yüzerken gördük, hızlı treni giderken gördük, dünyanın en büyük hava alanının yapıldığını gördük, bir zamanlar Bolu tünelini yıllarca yapılmadığını gördük. En sonunda Ak Parti tarafından 6 ayda yapıldığını gördük. Okulda masalarda hazır kitapları gördük. Köprüleri, Marmarayı, adaleti, kalkınmayı gördük. Sağlıkta dönüşümü gördük. En önemlisi bu milletin onurunu kazandığını gördük. Daha göreceklerimizde var. Onun için 2023 hedeflerine ulaşmak amacıyla 31 Mart 2019 seçimleri çok önemli. Bu nedenle güçlü Cumhurbaşkanımızın güçlü olması yerelde de güçlü olmaktan geçer. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü Ak Parti için desteklerinizi istiyoruz’’ dedi.

BAŞKAN ŞEN: ‘’YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’’

Daha sonra kürsüye Kargı Belediye Başkanı ve Ak Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen çıkarak seçilmesi halinde neler yapacağını açıkladı.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyen Şen, ‘’Ak Parti projeleriyle konuşur. Yaparsa Ak Parti yapar. Onlar Konuşur Ak Parti yapar. 1994 yılında sayın genel başkanımızın başlattığı ruhla, tevazu, samimiyet ve gayret ile hizmete devam edeceğiz’’ dedi.

AHLATÇI: ‘’VERECEĞİNİZ HER OY ZEKİ ŞEN’E DEĞİL ERDOĞAN’A GİDECEK’’

Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ise; ‘’Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu belirli aralıklarla ifade ediyoruz.

Bu nedenle bu seçimlerde Zeki başkana vereceğimiz her oyun, yiğit adam, tüm Müslümanların umudu, ülkemizin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğimizin bilincinde olacağız’’ dedi.

MİLLETVEKİLİ KAYA, ‘’YAPARSA AK PARTİ YAPAR’’

Kargı’ya bugüne kadar gelen tüm yatırımların Ak Parti sayesinde geldiğini söyleyen Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya; ‘’Bugüne kadar Kargı’ya yapılan tüm hizmetlerin Ak Parti hizmeti olduğunu belirten Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, ‘’Burada Ak Partili bir belediye olmasa, bu hizmetleri yapma şansımız da yok, belediye başkanın bu Kargı’ya bu hizmeti getirme şansı da yok. Bu hizmetler devam etsin istiyoruz’’ dedi.

CEYLAN: ‘’HER SEÇİM ÖNÜMÜZE FARKLI OYUNLA ÇIKIYORLAR’’

Ak Parti MKYK Üyesi ve Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise ‘’Her seçim bizim için daha önem taşıyor’’ diyerek, ‘’Çünkü her seçimde önümüze değişik oyunlarla çıkıyorlar. 1946’da Adnan Menderes ‘yeter söz milletin’ dedi. 1950’de tüm oyları aldı. Aynı Recep Tayyip Erdoğan gibi. Ama 1960’da hunharca asarak katlettiler. Sahip çıkabildik mi? Hayır. Özal geldi. Yine halkın tüm desteğini aldı ona da sahip çıkamadık. Sonra 2001’de Tayyip Erdoğan çıktı.

‘’Yeter söz milletin’’ dedi.17 yıldır da siz ne istediyseniz onu Ankara’da yaptı. Birilerinin yönettiği Türkiye’den Kargılının yönettiği Türkiye’ye geçtik. Recep Tayyip Erdoğan milleti ne istediyse, Kargılı ne istediyse onu yaparak gitti. Tüm vesayet rejimlerini kaldırdı. Siz oy vererek bizi seçtiniz. Tam bir şey yapacakken Anayasa Mahkemesi red verirdi. Şimdi oda kalktı. Şimdi Türkiye koşa koşa gidiyor. Ondan sonra dediler ki bu Recep Tayyip Erdoğan çok oldu artık. Dediğimizi yapmıyor, kullanamıyoruz. O milletin dediğini yapıyor. Sonra gezi olayları, mit krizi derken 15 Temmuz ve şimdide seçime yaklaştığımız bugünde, seçim için dolar 7.50 tl oldu. Adım adım gidiyorlar. Domates biber patlıcan derken bu kadar düştüler. Ama bu Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamazsınız. Çünkü millet yanında. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar bitmeyecek. Bunu da siz çözeceksiniz. Sandıkta güç vererek’’ dedi.

CEYLAN: ‘’BAŞKA PARTİDEN ADAY OLANLAR PARTİMİZE GEÇEMEZ’’

Ak Parti’nin MHP ile ittifak içerisinde olduğunu belirten milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ‘’Ancak bu ittifak Çorum ve ilçelerinde uygulanmadı. Bizler yinede bu ittifak ruhuyla hareket ediyoruz. Ancak başka partilerden aday olup da seçildiğinde bizim partimize geçeceğini söyleyenleri duyuyoruz.

Bakın bu trenden inan bir daha binemez. Başka partiden aday olmuş seçilmiş veya seçilmemiş kim olursa olsun partimize katılamaz. Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın en kötü zamanında onu bırakıp başka partiye gideceksin, sonrada kazanınca geleceksin yok öyle’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.