Milletvekili Köse çeltik harmanında çiftçileri dinledi
banner110

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Kargı'da Çayır alanında bulunan çeltik harmanlarına giderek çiftçileri ziyaret etti.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, beraberinde CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kargı’da çeltik harmanının yapıldığı Çayır mevkiine giderek, çeltik üreticilerinin sorunlarını dinledi.

Çiftçileri ziyaret ederek bereket ve kolaylıklar dileyen CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, "Kargımızın en büyük gelir kaynaklarından çeltik hasadı döneminin başlamış olması dolayısıyla, çiftçilerimizi harman yerlerinde ziyaret edip kolaylıklar diledik ve sorunları hakkında bilgi aldık. Çiftçilerimizin pirinç üretiminde akaryakıt ve gübre fiyatlarındaki aşırı artıştan şikayetçi olduklarını gördük. Binbir emekle ve meşakkatle çalışıp alınterlerinin karşılığını alamadıklarını söyleyen çiftçilerimize moral vermeye çalıştık. Tarım sektöründe gelinen noktadan endişelerimizi belirtik’’ dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.