MHP Kargı İlçe Başkanlığına Murat Soruk atandı
banner110

MHP Çorum İl Başkanlığı binasında, İl Başkanı Agah Karapıçak tarafından yapılan atama ile 4 yıldır Kargı Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan Murat Soruk’un MHP Kargı İlçe Başkanı olarak atandığını açıklandı.
Atama belgesini Murat Soruk’a teslim eden , MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, ‘’Parti Tüzüğümüzün 52. ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkilere istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı olarak Kargı İlçe Teşkilatımızda devir teslim gerçekleştirdik.
Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanlığı görevi Murat Soruk Beye tebliğ edilmiştir. Bugüne kadar İlçe başkanlığı görevini icra etmiş olan Raşit Erdoğan Başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Bayrağı devralan yeni İlçe Yönetimimiz ile bir ve beraber olarak ; bayrağı daha ileri taşıyacaklarına güvenimiz tamdır. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun, birlik ve beraberliğimizi daim etsin’’ diyerek yapılan atamanın hayırlı olmasını diledi.
MHP Kargı İlçe Başkanı olarak atanan Murat Soruk ise atanmasının ardından yaptığı açıklamada; ‘’Çocukluğumdan bugüne kadar her kademesinde onurla şerefle görev aldığım Milliyetçi, Ülkücü Hareketin bugünde Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. En başta bu göreve beni layık gören her türlü koşulda her daim bir adım gerisinde ve her daim emrinde olacağım il başkanımız Agah Karapıçak beye, ‘’Bundan sonra Kargı sana emanet evlat ‘’ diyerek güvenini bildiren MHP Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın beye ve yolundan hiç sapmadığım her daim her sözünü sorgusuz sualsiz emir kabul ettiğim Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Allah beni görevim boyunca milletimize, teşkilatımıza ve sizlere mahçup etmesin'' dedi.


Bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirten Soruk, ''Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı bana anlının akıyla devreden Raşit Erdoğan başkanımıza da canı gönülden teşekkür ederim. Allah bize de Raşit başkanım gibi aldığımız bu kutlu görevi zamanı geldiğinde anlımızın akıyla devretmeyi nasip etsin. Tek gayem yönetimim ile birlikte aldığım bayrağı bir adım öteye taşıyabilmek için durmadan çabalamaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim yılımız olan 2023 yılına ilçemizi en iyi şekilde hazırlamaktır.
Yarım kalan hayallerimizi tamamlamak adına ben değil biz şuuruyla hareket edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Ne zaman bir olursak iri olursak diri olursak işte o zaman zafer bize yakın olacaktır.
4 yıl evvel devraldığım Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı görevimi de layıkıyla yapıp devretmenin gururu ve sevinci içerisindeyim. 4 yıl evvel Kargı’da küllenmiş olan Ülkü ateşini harlayacağız diye söz vermiştim. Yönetimim ve yanımızda olan ülküdaşlarımızın destekleriyle yaptığımız çalışmalarla bu sözümüzü tuttuk ve siyasi olarak da çalışmalarımızın meyvelerini topladık. İnşallah elimizden geleni yapıp bayrağı taşıyabildiğimiz kadar ileriye taşıyacağız. Tüm Kargı halkına da Hak'kın yolunda haksızın karşısında dimdik duracağımızı bildirmek isterim’’ dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.