MHP İlçe Başkanları Osmancık’ta toplandı
banner110

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İlçe Başkanları Kasım ayı toplantısı Osmancık İlçesinde yapıldı.

İl Başkanı Arslan Kaynar ve İlçe Başkanlarının katıldığı toplantıda gündem konuları, siyasi gelişmeler ve yerel seçimler ele alındı.

Toplantıya MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan da katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Arslan Kaynar, 31 Mart’ta Milliyetçi Hareketin şahlanışına hep birlikte şahit olacaklarını ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi yarım asra ulaşan siyaset tecrübesi ve köklü birikimiyle Türk milletinin haklı gururudur. Türkiye’nin haysiyetli duruşu, Türk-İslam ülküsünün muktedir ve muteber duruşudur. Milliyetçi Hareket Partisi ihanete dur diyen, Türk ve Türkiye düşmanlarına karşı sur ören vatan ve millet bayraktarıdır. Bu uğurda her türlü fedakârlığa hazır olduğumuz herkesçe bilinmelidir. Sevdamız Türkiye’dir. Sedamız Türk milletidir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarı olan Cumhur İttifakı Türkiye’nin istikbal umudunu, istiklal ufkunu bünye ve dokusunda barındırmaktadır. Cumhur İttifakı Türk tarihinin bir anında, tesadüfen, siyasi pazarlık neticesinde ortaya çıkmış gelip geçici bir heves, iş bitimi dağılacak kuru bir ortaklık değildir, asla da böyle görülmemelidir” dedi.

Arslan Kaynar, konuşmasının devamında şunları kaydetti;

“Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’ni üçüncü evreye taşıyan muhterem bir irade, milletimizin ruh kökünden doğmuş, milli hedeflere ulaşma hissiyatıyla doğrulmuş, bekamızı savunma iştiyakıyla dolmuş tarihi bir duruşun adı ve ahlakıdır.Bu adın, bu ahlakın siyasi miyopluk ve konjonktürel dalgalanmalardan ayrı tutulması, siyasi hırs ve hesaplarla tahrip edilmemesi Türkiye’ye yapılacak beka düzeyindeki hizmetlerden birisi sayılacaktır. 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsüyle birlikte Türkiye’nin yörüngesi kaymasa da, zorunlu hallerden dolayı siyasetin parametre ve paradigmasında değişimler yaşanmıştır. Bu yeni durum herkese ihmal ve inkar edemeyeceği sorumluluklar yüklemiştir.

TERÖR ÖRGÜTLERİ VE EKONOMİK SUİKASTÇİLER BOŞ DURMUYOR

Türkiye üzerinde habis hesabı olan odaklar boş durmamaktadır. Terör örgütleri faaldir ve hıyanet nöbetindedir. Ekonomik suikastçılar faaliyettedir ve rehavetimizi gözlemektedir. Türkiye’nin meşruiyet yıllarında olduğu ve yaşandığı gibi, çapsız tartışmalara gömülmesi, polemiklere gerilemesi, siyasi dürtülere kurban verilmesi büyük ve tarihi bir hatadır. Henüz sular durulmuş, emniyet ve esenlik tam olarak sağlanmış değildir. Tedirgin bekleyişler, temkinli yaklaşımlar hissedilir derecede fazladır.

Düzlük görünse de, fırtına dinmişe benzese de aslında tehditlerin cesametinde, muhtemel felaketlerin seyrinde azalma, eksilme, hafifleme yoktur. İçten içe kanama devam etmektedir. Türkiye’nin rotasını kriz ve kaosa çevirmek için el birliği, güç birliği yapan melanet lobisi pusudadır, zayıf anımızı beklemekte, gevşek tavrımızı kollamaktadır.

CHP, HDP VE İP AYNI HİZADA DURUYORLAR

CHP, HDP, İP aynı hizada, aynı kümededir. Bilinmelidir ki, var oluş mücadelemizin önem ve öncelik değeri herhangi bir partinin oy oranının, siyasi hesap derecesinin çok ama çok üstünde, çok önündedir.

İçinden geçtiğimiz süreçte, siyasi anlaşmazlıklar, değersiz hamasetler, art niyetli yorumlar, yanlı ve yozlaşmış imalar fitne ateşine odun taşımaktan başka bir anlama gelmeyecektir. Milli kimliğimizi kaşıyıp karantinaya almak isteyen çevreler tekrar devreye girmişlerdir. Türklükle hesaplaşmak için yanıp tutuşan sefalet bloğu bir kez daha heves ve heyecanla ortaya çıkmıştır.

Milletimizin ortak ve tarihi değerleri üzerinde tahribat yapmayı marifet veya demokrasi zannedenler yeniden iştahlanmışlardır. Cumhur İttifakı bu mahsura karşı gereken hassasiyeti inanıyoruz ki gösterecektir. Milli bekamızla ilgili muazzam bir mücadele şuurunun sergilendiği bugünkü zaman diliminde, milli hissiyatın zedelenmesi, tarihi emanetlerin gölgelenmesi, Tüklüğün etnik bir seviyede görülmesi büyük bir vebal, vahim bir yanlıştır. Milliyetçi Hareket Partisi uyarılarını samimiyet ve dürüstlükle seslendirmektedir.

Türkiye’nin çok cepheli sürdürdüğü beka mücadelesinin sekteye uğramaması konusunda partimiz ilkeli, dünden bugüne istikrar içinde süregelen inanmış duruşunu muhafaza edecektir. 15 Temmuz’dan sonra takip ettiğimiz siyaset çizgimizden ayrılmama hususunda kararlı olduğumuzu, siyasi kutuplaşmalara fırsat vermeyeceğimizi herkes bilmelidir.

24 HAZİRAN KAZANIMLARI 31 MART’TA ZARAR GÖRMEMELİ

Cumhuriyet’in 95’inci yılını kutladığımız bugünlerde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesi maksadıyla fedakârca yaptığımız katkıları ve mücadeleleri kesintiye uğratmadan sürdüreceğiz. Ümit ediyoruz ki, Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde Türkiye daha güçlü, daha sözü geçen, daha gelişmiş bir seviyeye mutlaka ulaşacaktır. Biz bu konuda üzerimize ne düşüyorsa, milletimizin arzusu neyi işaret ediyorsa ona hizmetle mükellef olduğumuzu unutmayacağız.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde elde edilmiş kazanımların 31 Mart 2019’da zarar görmemesi, zafiyete uğramaması için titizlikle ve sorumlulukla hareket edeceğiz.

Önümüzdeki Mahalli İdareler Seçimleri Türkiye için demokratik karar anı, dönüm noktasıdır. Bu seçimlerin kazasız belasız icrası, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne müzahir bir neticenin alınması sistemsel istikrar ve bekamızın geleceği açısından çok önemlidir.

CUMHUR İTTİFAKINA BAĞLI KALACAĞIZ, 31 MART SEÇİMLERİNE TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı’na bağlılığı devam etmekle birlikte, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine tek başına ve Türkiye’nin her seçim çevresinde katılacaktır.

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleriyle ilgili takvim ve kararını açıklamıştır. Buna göre; Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak isteyen kamu görevlileri en geç 1 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 17.00’yekadar görevlerinden ayrılacaklardır.

Seçim başlangıç tarihi 1 Ocak 2019 olarak belirlenmiştir. Bütün teşkilatlarımız buna göre çalışmalarını şevkle ve heyecanla sahaya yansıtacaklardır.

PARTİMİZE İLGİ VE DESTEK HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik ilgi ve destek gün geçtikçe artmaktadır. Taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği gerçek budur.

Çorum’da yapılacak olan seçimlere iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Liderimizin ve Genel Merkezimizin işaret ettiği şekilde hazırlıklarımızı iddialı şekilde sürdürüyoruz.

Parti teşkilatlarımıza yapılan Belediye Başkan Adaylıkları, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi adaylık müracaatları bizleri fazlasıyla memnun edecek sayıyı çoktan aşmıştır.

Çorum’da milletimizin karşısına çok değerli adaylarımızla birlikte çıkacak, onları takdim ederek oylarına talip olacağız. Çorum’da yapılacak yerel seçimlerde bütün belediyelere talip olacağız. İnşallah Çorum’da Milliyetçi Hareket Partimizin şahlanışına hep birlikte şahit olacağız.

PARTİMİZİN YÜKSELİŞİNİ HAZEMEDEMEYENLER KARALAMA KAMPANYALARINA BAŞLADILAR

Partimizin yükselişini hazmedemeyen, bundan rahatsız olan iç ve dış odaklar alçakça karalama kampanyalarını tedavüle sokmuşlardır.

Bazen liderimizin, bazen de merhum başbuğumuzun fotoğraflarının arkasına saklanıp MHP’nin şerefli mensupları üzerinde karalamalar yapanlar hakkında her türlü hukuki müracaatla birlikte, bu ajan ve provokatörlerin ifşası da derhal sağlanacaktır.

Teşkilatlar olarak sosyal medya üzerinden yapılan kışkırtmalara itibar etmeyeceğiz, resmi açıklamalar dışında internet sitelerinde dolaşan mesnetsiz haberlere kulak asmayacağız, partimizi karıştırmaya çalışan çevrelere fırsat vermeyeceğiz.

Bütün teşkilatlarımız kimliğimizi ve hatıralarımızı istismar edip dava arkadaşlarımıza ahlaksızca saldıran kripto damarla, husumete batmış kirli faillerle her düzeyde mücadele edeceklerdir.

ADAYLARIMIZ MERKEZ YOKLAMASIYLA BELİRLENECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Mahalli İdareler Seçimlerine katılacak adaylarını merkez yoklaması usulüyle belirleyecektir.

Tüm teşkilatlarımız yöresinde sevilen, takdir toplamış, sempatik, çalışkan, faal, beşeri münasebetleri göz dolduran, gayretli, milli ve manevi meselelerde açığı olmayan, millete hizmet etmeyi aşkla benimsemiş isimlerle yola çıkacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.