MHP 53. yılını kutluyor
banner110

Soruk, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in önderliğinde 9 Şubat 1969 da asırlarca kıtaları aydınlatan üç hilal bir kez daha milli diriliş, milliyetçi uyanışın simgesi oldu" diyerek, açıklamasında şunları ifade etti:
"Nice badirelerle nice haksızlıklarla millet için ümmet için vatan için yarım asırdan fazladır mücadele veren şanlı partimiz bir siyasi partinin ötesinde Türk'ün son kalesi Vatan bütünlüğünün teminatı olmuştur.
Merhum Başbuğumuzdan sonra kutlu bayrağı devralan Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi yakın geçmişte 15 Temmuz 2016 da Milliyetçi Hareket Partisinin Vatan bekasının teminatı olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin şan ve şeref dolu 53 yılında, anadan, yardan, serden geçerek Türk Milleti ve onun kutlu Devleti için ömürlerini feda eden yiğit ülkü erlerini minnetle yad ediyoruz.
Tarihin şeref levhalarında asılı duran aziz şehitlerimiz başta olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Mareşal Fevzi Çakmak’a, Osman Bölükbaşı’ndan Başbuğ Alparslan Türkeş’e kadar iftihar kaynaklarımıza, siyasetimizin kutup başlarına Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyoruz.’’
Şahsım adına da ömrüm boyunca çeşitli kademelerinde görev almaktan onur duyduğum partimizin kuruluş yıl dönümü Aziz Milletimize Mukaddes Vatanımıza hayırlar getirmesini niyaz ederim." 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.