"Kargı’nın sorunlarını biz çözeceğiz"
banner110

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Adayı Seval Demir, Kargı’nın yıllardır çözülemeyen sorunlarını kendilerinin çözeceğini belirtti.

DEMİR, İL GENEL MECLİSİ AKYILDIZA DESTEK İSTEDİ

CHP Kargı Belediye Meclisi Üyesi Adayı Seval Demir, kendi köyü olan Yeşilköy ve Dereköy’e partisinin İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Zafer Akyıldız ile giderek Akyıldız’a destek istedi.

CHP Kargı Belediye Meclisi Adayı Seval Demir, "Köyümüzün bir evladı olarak sizlerden 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Zafer Akyıldız’a destek istiyorum. Köyümüzün tüm sorunlarıyla bizzat yakınen ilgileneceğim’’ dedi.

Kargı’nın köylerinin sorunlarını iyi bildiklerini belirten CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Zafer Akyıldız, "Biz seçildiğimizde hiçbir köyümüz arasında ayrım yapmayacağız. Bizim için 58 köyümüzün de 58’i eşit şekilde hizmet alacak. Yeşilköy ve Dereköy’ümüzün sorunlarını iyi biliyoruz. 31 Mart’ta bize vereceğiniz destek ile inşallah tüm sorunları çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

CHP’DEN BELEDİYE’YE ZİYARET

CHP teşkilatı Kargı Belediyesi’nde Kargı Belediye Başkanı ve personele ziyarette bulundu.

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, beraberinde belediye meclis üyesi adayları Seval Demir ve Metin Baloğlu, Şevki Pelteci ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile birlikte Kargı Belediyesi’ne ziyarette bulundu. İlk olarak Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'i makamında ziyaret eden CHP heyeti, Başkan Şen ile seçimler üzerine bir süre sohbet ederek karşılıklı başarı temennilerinde bulundular. Ardından belediye personelini ziyaret eden CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci ve meclis üyesi adayları seçimlerde partilerine destek istediler.

DEMİR: "BELEDİYE PERSONELİNİN TÜM HAKLARI İYİLEŞTİRİLECEK"

Burada belediye personeli ile sohbet eden CHP Kargı Belediye Meclisi Üyesi Adayı Seval Demir, seçilmeleri halinde belediye personelinin gerek maaş gerekse sosyal tüm haklarında iyileştirmeler yapacaklarını belirtti.

SEVAL DEMİR’DEN EKEN KERESTE’YE ZİYARET

Ziyaretleri kapsamında Eken Kereste Fabrikasını da ziyaret eden CHP Kargı Belediye Meclisi Üyesi Adayı Seval Demir, burada fabrika sahibi İzzet Eken ve fabrika personeli Türkan Kalemkaş ile sohbet ederek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde partisine destek isteyerek fabrika yolunun asfaltlanacağı sözünü verdi.

SEVAL DEMİR DÜĞÜN VE MEVLİDLERİ İHMAL ETMİYOR

Seçimlere günler kala temposunu da arttıran CHP Kargı Belediye Meclisi Üyesi Adayı Seval Demir, düğün ve mevlitleri de ihmal etmiyor. Demir, Belediye Kültür Sitesi’nde Nur Pide sahibi Mecit ve Fatma Işık çiftinin düğününe katılarak mutluluklar diledi. Ardından Yeşilköy'de Mustafa Çetinkaya tarafından düzenlenen mevlide katılan Seval Demir, köyde yaptığı ziyaretlerle çalışmasına devam etti. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.