"Kargı'da güzel işler başaracağız"
banner110

Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Adem Bülbül, "Kargı’da daha güzel şeyler yapmak için göreve talibim" dedi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım programında konuşan Adem Bülbül, gönüllere hitap eden bir belediyecilik anlayışıyla Kargı’da daha güzel şeyler yapmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısı İlçe Başkanı Sacit Özdemir başkanlığında, ana kademe yönetim kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla parti toplantı salonunda gerçekleşti.

İlçe teşkilatına kendini tanıtarak, aday olması durumunda nasıl bir çalışma politikası izleyeceğini anlatan aday adayı Adem Bülbül, ilk olarak kendisini tanıttı.

Bülbül, "1980 doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Kargı’da, lise eğitimimi Tosya Endüstri Meslek Lisesi’nde yaptım. 2000 yılında askerliğimi yaptım. 2002 yılında kardeşimle birlikte esnaf olarak iş hayatına atıldım. Yaklaşık 15 yıldır Kargı’da esnaflık yapmaktayım. Hamit, Nisanur ve İrem adında 3 çocuğum var. Çocuklarımın ikisi Kargı’da, birisi de Çorum İmam Hatip Lisesi’nde eğitimine devam ediyor. Ben Kargı Belediye Başkanlığı’na aday adayı olurken şehr-i emin bir belediye başkanlığı, gönüllere hitap eden bir belediye başkanlığı, sevgi, saygı adına daha ne gibi iyi şeyler yapabiliriz adına Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvurumu yaptım. Kargı’mızda mevcut belediye başkanımızın yaptığı hizmetleri bir tık daha üstüne çıkmak adına neler yapabiliriz diye, partimizin ve iktidarımızın verdiği nimetlerden yararlanarak Kargımıza daha güzel şeyler yapmak için adaylığa talip oldum.

İnşallah bu görev bana nasip olursa, birlikte hareket ederek, birlikte istişare ederek güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum. Ben daha önce partimizin ilçe başkan yardımcılığını yaptım, Ahmet Hamdi Akpınar'ın son döneminde belediye meclis üyeliği yaptım. Şuanda da Kargı Belediye Başkanlığı görevine sizlerinde desteği ile talibim’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.