Kargı Belediye Meclisi 3 partili
banner110

31 Mart yerel seçimlerde oy oranlarının açıklanmasıyla birlikte Kargı’da Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi'nin üye sayıları da belli oldu.
BELEDİYE MECLİSİ 4-3-2

Kesin olmayan sonuçlara göre belediye meclisinde, Ak Parti 1289 oy alarak oyların %38,26’tısını, MHP 1116 oy alarak oyların %33,13’ünü, CHP ise 931 oy alarak oyların %27,63’ünü aldı.

Bu sonuçlara göre belediye meclisinde Ak Parti kontenjan üye ile birlikte 4, (Abdülaziz Akgül, Nevzat Kuzu, Esra Peker, Sadık Erikçi ve İbrahim Eken) MHP 3, (Murat Ulaşır, Mustafa Özenir ve Ayhan Özdemir) CHP ise 2 ( Sonay Ergül ve Kemal Zincirli) meclis üyesi ile belediye meclisinde temsil edilecek.

İl GENEL MECİSİNDE AK PARTİ 2’DE 2 YAPTI

İl Genel Meclisi’nde ise Ak Parti 5979, MHP 2829, CHP ise 2018 oy aldı. Sonuçlara göre 2 İl Genel Meclis Üyesi kontenjanı bulunan Kargı’da, Ak Parti 2 ( Ahmet Devrez ve Vahit Kabakcı) İl Genel Meclisi Üyeliğinin 2’sinide kazandı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.