Karadeniz Bölge Toplantısına katıldılar
banner110

Ak Parti'nin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Karadeniz Bölge Toplantısı yapıldı. Toplantıda Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Kargı Ak Parti teşkilatı da hazır bulunuldu. 
Karadeniz Bölge Toplantısına Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ali Evlüce, İl Belediye Bşk’mız Halil İbrahim Aşgın, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay ile katılım sağladı. 


Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, "Toplantımızın Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. #BarışPınarıHarekatı’nda şehit düşen kardeşlerimizi ve ülkemizin bekası için şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.