Kadın Kolları Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanıyor
banner110

Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İl Kongresi için çalışmalara başladı.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Kargı İlçe Koordinatörü Nurten Çalışkan, Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda, 28 Ocak 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızı Çorum’a ve ilçemize yakışır bir coşku ile karşılayacağız” dedi.

Peker, kongreye geniş bir kitle ile katılım sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.