İYİ Parti, yerel seçimlerde iddialı
banner110

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı "Kargı ilçe teşkilatımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz" dedi.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yerel seçimler öncesi ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Başkan Özsaçmacı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine Kargı İlçe Teşkilatı ile devam etti.

Başkan Özsaçmacı ve beraberindekileri, İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Kemal Zincirli ve yönetim kurulu üyeleri parti binası önünde karşıladı.

Başkan Özsaçmacı, partililer ile yaklaşık iki saat süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonrasında açıklama yapan Özsaçmacı, "yerel seçimler öncesi teşkilatlarımızla defalarca istişarelere devam edeceğiz" dedi.

"YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ"

Özsaçmacı; "Önümüzde yerel seçimlerimiz var. Liderimiz Sayın Meral Akşener'in önderliğinde inşallah yerel seçimlerden milletimizin teveccühüyle zaferle çıkacağız. Çalışmalarımız başta il merkezimizde olmak üzere tüm ilçelerimizde devam ediyor. İlçe teşkilatlarımızla bu yaptığımız ziyaretler ile bir bir istişare ediyoruz. Bugün de Kargı ilçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Kargı'dan eminiz. Belediye başkan aday adaylarımız olacak ve yerel seçimde Kargı ilçesinden belediye başkan adayı ve il genel meclis üyesi adayları çıkartacağız" şeklinde konuştu.


BAŞKAN ZİNCİRLİ'NİN VE YÖNETİMİNİN İSTİFASI İLE İLGİLİ BİR YAZIMIZ YOK

İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Kemal Zincirli ve yönetiminin istifası istendi mi? sorusuna da cevap veren Başkan Özsaçmacı;

"Bugüne kadar büyük özveriyle, türlü imkansızlıklar içinde ve fedakarca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılması talimatı Liderimiz Sayın Meral Akşener tarafından verilmiştir. Bu konuyla ilgili İl Başkanlığımıza ilçe teşkilatlarımız ile ilgili her hangi bir istifa yazısı gelmemiştir. Biz şu an tüm ilçe teşkilatlarımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İstifalar konusu ile ilgili bizlere bir talimat yazısı gelirse, teşkilatlarımız ve kamuoyuyla paylaşırız" dedi.

Başkan Özsaçmacı, ziyaret programını ilçe esnafını gezerek tamamladı. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.