İyi Parti Gençlik Kolları’na atama
banner110

İyi Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından Gençlik Kolları Başkanlığı’na Hüseyin Sertçelik atandı.
İyi Parti İlçe Başkanlığı binasında yapılan atamada Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Hüseyin Sertçelik’e parti rozeti İyi Parti Kargı İlçe Başkanı Musa Harmancık tarafından tıkıldı.
Rozet takma töreninin ardından açıklamalarda bulunan İyi Parti Kargı İlçe Başkanı Musa Harmancık, ‘’İyi Parti gerek kuruluş sürecinde gerekse de kuruluşunu hazırlayan olaylar silsilesinde büyük bir mücadele vermiş kadrolar tarafından kuruldu. Bu kadroların ortak özelliklerinden biri inanmış diğeri ise cesur insanlardan oluşuyor olmasıdır.  Biz Türkiye iyi olacak Kargı iyi olacak derken bunu inanarak söylüyoruz. İyi Parti Gençlik Kolları’na biz kısaca ‘’İyi Gençlik’’ adını verdik.  İyi Gençlik’le Türk siyasi tarihine bir not düşmek istiyoruz. 

Gençler İyi Parti’nin dolgu malzemesi değil, temeli olacaktır. Bunu kısa zamanda göreceksiniz İyi Parti’nin öyle bir gençlik potansiyeli var ki biz bunu gençlik kollarımızı kurarken çok iyi gördük. Biz daha görevlendirilmeden illerde, ilçelerde, mahallelerde genç arkadaşlarımız “İyi Parti’ye nasıl destek oluruz” sorusunu kendilerine sorarak harekete geçmişti. İyi Parti’yi nasıl Türk milletinin bir dip dalgası kurduysa, İyi Gençlik de gençlerin Türkiye’ye hizmet aşkından doğdu. Biz bu aşkın bir kor olduğunu görüyoruz. Yakında bir yangın gibi bütün Türkiye’yi saracak ve yürekleri ısıtacağız. İyi Gençlik sayesinde siyaset gençler için çekinilen bir şey değil zevkle yapılan bir memlekete hizmet yolu olacaktır. Kargı İyi Gençlik Kargı’nın gençlerinin sorunlarını dinleyecek, inanıyoruz ki Hüseyin kardeşimiz bu görevin üstesinden gelecektir. Kargı İyi Gençlik Hüseyin Bey'e ve ekibine emanettir.

Kendileri şehrimizin güzelliklerini gün yüzüne çıkarıp tüm dünyaya tanıtmak anlatmak için çalışacaklar mahalle mahalle ,sokak sokak,ev ev,gezilmedik yer bırakmayacaklar gençlerin sorunlarına ortak olup çözüm arayışında bulunacaklar çünkü Kargı’nın genç halkı bu düzenden bıkmış usanmış biz iyiler olarak Kargı da halkın gençlerin sesine ses olacağız bu cesurlar harekatında hiç bir çıkar menfaat gözetmeden İyi gençliğe gönül veren cesur geçlerimizin  elinden gelenin fazlasını yapacağına emin olabilirsiniz. İyi Parti Hüseyin Sertçelik’in  rehberliğinde ilerleyen gençler olarak yılmayarak başaracaklar. Biz şunu diyoruz İyi Gençlik varsa umut da vardır. Hüseyin kardeşimizin ve ekibinin çıktığı bu yolda Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah’’ dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.