İstişare toplantısına katıldılar
banner110

AK Parti tarafından İlçe Başkanları ve İl/İlçe/Belde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Alaca'da yapıldı. Toplantıya Kargı'dan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir de katıldı. 
AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir'in katılımıyla İlçe Başkanları ve İl/İlçe/Belde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Alaca Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, "2019 yılın da ülkemiz ve milletimiz için en iyi hizmetleri yerine getirme gayreti içerisinde olduğumuz gibi 2020 yılında da bu hizmet kervanımızı daha üst seviyelere çıkartarak davamıza ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Ahlatcı, konuşmasında şunları ifade etti:
"Partimiz, devletimiz ve milletimiz için yaptığımız hizmetlerle yaşam alanlarımızın çehresini değiştirdiğimiz gibi 2020 yılında da durmadan yorulmadan değiştirmeye devam edeceğiz. Hizmetleriniz nedeniyle milletimiz adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kutlu dava ile 18 yıldır milletine hizmet etmeyi kutsal bir görev sayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemizde olduğu gibi İlimizde, İlçelerimizde ve beldelerimizde partimizin bayrağını en iyi şekilde dalgalandırıyoruz ve dalgalandırmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum." 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.