İstanbul Pendik Belediyesine Kargılı aday
banner110

Kargılı İşadamı Ayhan Kara, İstanbul’un Pendik ilçesi Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu.

Kara, Ak Parti Pendik İlçe Teşkilatına aday adaylık başvurusunu yaptı.

Aday adaylık başvurusu sırasında Kara’ya destek olmak için sanayi sektörünün ileri gelenleri ile sivil toplum kuruluşları ve Çorumlu hemşehrileri de hazır bulundu.

Pendik’te insanların gönlüne dokunmak istediğini kaydeden Kara, Ak Parti'nin 2002 ruhunu yeniden halka yansıtmayı hedeflediğini kaydetti.

Kara, Pendik ilçesi için büyük projeleri hayata geçireceğini belirterek, “Pendik için çok güzel düşüncelerim ve projelerim var. Partim ve büyüklerimiz bu fırsatı şahsıma verirse en iyi şekilde hizmet edeceğime gönülden inanıyorum” dedi.

İŞ DÜNYASINDAN VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN DESTEK

Kara, aday adaylık başvurusunun ardından çalışmalar için sahaya indi.

Başta sanayiciler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere esnaf ziyaretlerine başlayan Kara’ya ilk destek iş dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından geldi.

Aslen Çorum Kargılı olan İşadamı Ayhan Kara’nın İstanbul’da çeşitli sanayi sektörlerinde yatırımları bulunuyor. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.