İlk ziyaret Ülkü Ocaklarına
banner110

Kargı Ülkü Ocakları Başkanlığına vekalet eden Alperen Özdemir ile bir süre görüşen Soruk, Ülkü Ocakları’nın her ülkücünün evi olduğunu, bu kutlu yuvaya hizmet etmeye ömrü elverdiğimce devam edeceğini söyledi.

Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Özdemir ise; ‘’Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin takdir ve tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanlığı'na atanan, sancağımızın ilçemizde dalgalanmasında büyük emekleri olan ve uzun süre boyunca Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkalığı görevini de yürütmüş olan Sayın Murat Soruk, Parti Başkanlığı görevinin kendilerine tevdi edilmesi ile ziyaretlerine Kutlu Dergahımızdan başlamıştır. Ziyaretlerinden memnuniyet duyduk. Kendilerine teşekkür eder yeni görevlerinde başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.