El Ele Poz Verdiler
banner110

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde kurulacak olan yeni parti için hazırlıklar sürüyor. Partinin kurucular kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantıya Çorum’dan da Ak Parti’nin eski il başkanı Rumi Bekiroğlu katıldı.

Bekiroğlu, Davutoğlu ile el ele çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Bekiroğlu bu fotoğrafın altına “Kazanmayı ümit ettiğimiz şeylerden daha fazla, kaybetmeyi ve vazgeçmeyi göze aldıklarımızla dava adamı oluruz” şeklinde paylaşımda bulundu.

Öte yandan partinin kurucular kurulu arasında Çorumlu 15 Temmuz şehidi Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok ve CHP eski milletvekili İhsan Özkes’in de ismi geçiyor. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde kurulacak partinin yılbaşına kadar kamuoyuna açıklanması bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.