Dümenci'den projelere noter onaylı taahhüt
banner110

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, projelerini açıkladı.

Kemal Dümenci Kargı’da projelerini açıklayan ilk aday oldu. Ancak Dümenci projelerini farklı bir şekilde açıklayarak da Kargı’da bir ilki de gerçekleştirdi.

Projeleriyle birlikte Kargı noterine giden CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, seçildiği zaman 5 yıl içerisinde projelerini gerçekleştiremediği takdirde bir daha aday olmayacağını notere onaylattırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemal Dümenci, "Seçilmemiz halinde, görev süremiz sonunda taahhüt ettiğimiz projelerimizi gerçekleştiremediğimiz taktirde bir sonraki dönem için aday olmayacağımıza noter huzurunda söz verdik. Bizim düşüncemize göre vaatlerini yerine getiremeyen bir başkan görevde kalmamalıdır. Seçim süresince çeşitli vaatlerle vatandaşlarımızın oylarına talip olup da sonradan yapmamak ya da yapamadım demek bir başkana yakışmaz. Biz yapamayacağımız hiç bir şeye söz vermiyoruz. Söz verip de yapamayacaksak da bir daha vatandaşımızın karşısında çıkmayız’’ şeklinde konuştu.

"ÜRETEN KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN BİR KARGI"

Kargı’yı kendi dinamikleriyle ayağa kaldıracaklarını belirten Dümenci, "İyi bir reklam çalışması yürütüyoruz. Gerek afiş gerekse videolarımızdaki reklam çalışmalarımızda bir slogan kullanıyoruz: ‘Üreten kendi ayakları üzerinde durabilen bir Kargı’ diyoruz ve sürekli üretimi vurguluyoruz. Kargımız artık kabuğunu kırmalı, biz Kargımızı kendi dinamikleriyle, üreterek bölgede bir marka haline getireceğiz. Yıllardır her seçimde Kargı marka olacak, oldu, oluyor gibi cümleleri duyduk. Ama bu söz bir türlü slogandan öteye gitmedi. Çünkü üretim olmadı. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Biz projelerimize güveniyoruz ve 5 yılda bu projeler ile Kargımızı kalkındıracağımızdan da eminiz. Halkımızdan bu anlamda güzel tepkiler alıyoruz. Eğer halkımız bize bu görevi layık görürse tüm projelerimizi 5 yıl içerisinde gerçekleştireceğiz’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.