DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ile görüştü
banner110

Ziyarete DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Münevver Helün Fırat, DEVA Partisi'nin kuruluş hikayesi hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen sohbet ortamında Hacı Odabaş ve Münevver Helün Fırat, 1980 sonrası Türk siyasetinin ve Kürt hareketinin en önemli kilometre taşlarının başında gelen rahmetli babası Dengir Mir Mehmet Fırat'ı da yad etti.

Kargı Gazetesi Sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi Hacı Odabaş, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Münevver Helün Fırat'a çıktıkları yolda başarılar diledi. Münevver Helün Fırat ise Odabaş'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, en kısa zamanda Çorum'u ziyaret etmek istediğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.