CHP’nin kadın meclis üyesi adayı ev ziyaretlerini sürdürüyor
banner110

CHP Kargı Belediye Meclisi Üyesi Adayı, Gıda Mühendisi Seval Demir ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Haftalardır ziyaretlerine devam eden Demir, ev ev gezerek kadınlara, partisinin ve kendisinin kadınlar için uygulamayı düşündükleri projelerini anlatıyor.

Kargı’nın artık kadın bir meclis üyesi olacağını belirten Demir, böylece kadınların sorunlarını mecliste birinci ağızdan gündeme getirme imkanı bulacaklarını söyledi.

Ziyaretleri sırasında kadınların çok sevindiklerini belirttiklerini ifade eden Seval Demir, "Kadınlar mecliste kadın bir meclis üyesi görecekleri için mutlular, kadınlara yönelik projelerimizle ilçemizde kadınlarımızın sosyal alanlarını arttıracak, onları üreten bir hale gelmesi için uğraşacağız. Kısacası 31 Mart’ta kadınlarımızın ön planda olduğu bir Kargı olacak. Kargı’ya kadın eli değecek, Kargı güzelleşecek’’ dedi.

Demir ev ziyaretlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.