CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu
banner110

Cumhuriyet Halk Partisi Kargı İlçe Başkanlığı tarafından kadınlara yönelik olarak kahvaltı programı düzenlendi.

Kargı Şelale Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltı programına CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Osmancık Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakaş Arslan, parti yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

DÜMENCİ: ‘KADINLARIMIZI SİYASAL MÜCADELEYE DAVET EDİYORUM’

Kahvaltıda ilk olarak kürsüye gelen Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, kadının toplumdaki önemine dikkat çekti.

"Kadın toplumun en etkili yönlendirici ve birleştirici unsurudur" diyen Dümenci, "Kadın sosyal ve siyasal hayatımızın zenginliğidir. Demokratik ve ileri toplumların temeli ve yaşamanın sürdürülebilmesinin en önemli şartı, kadınların etkin ve her alanda etkin ve bilinçli olmasıdır. Evlatlarımızın geleceğini şekillendirme hakkımızı geri almak adına topyekun ve el ele bir mücadeleye girdiğimiz şu günlerde sizleri de en ön saflarda bizlerle birlikte siyasal mücadeleye davet ediyorum’’ dedi.

SULUDERE: ‘KARGI’DA YEREL SEÇİMLER İÇİN İLK ATEŞİ YAKTIK’

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ise, "Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kargı Belediyesi seçimlerini kazanmak için ilk ateşi yaktığımızı görmekten mutluluk duyuyorum. Bize destek olun ki biz de burada Kargı Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve içinizden birine kazandıralım. Bizim iddiamız şu ki yerelde CHP’li belediyelerin sayını arttıracağız. Genelde ise en büyük hedefimiz olan iktidarı biz yöneteceğiz’’ dedi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş ve Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca da kendi ilçe ve beldelerindeki çalışmalardan bahsederken, seçimlerin kazanılmasında kadının önemine dikkat çektiler.

CHP Milletvekili adayı Av. Dinçer Solmaz ve il başkan adayı Nihat Ahıskalıoğlu da kürsüye gelerek selamlara konuşması yaptılar. Son olarak da İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın konuştu.

Konuşmaların ardından da samimi bir ortamda kahvaltı yapıldı. Program katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.